Η κυριαρχία εννιά χρόνων της Γιουβέντους έλαβε τέλος. Με το πρωτάθλημα πέρσι να πηγαίνει στην Ίντερ!  Εξέλιξη που μπορεί να μην άρεσε στους οπαδούς των Μπιανκονέρι, άρεσε όμως σε όλους τους υπόλοιπους. Οχι μόνο επειδή η Γιούβε δεν είναι και τόσο συμπαθητική στους αντιπάλους της, αλλά κι επειδή χρειαζόταν μια αλλαγή. Πάντα είναι καλό για […]

Η κυριαρχία εννιά χρόνων της Γιουβέντους έλαβε τέλος. Με το πρωτάθλημα πέρσι να πηγαίνει στην Ίντερ!

 Εξέλιξη που μπορεί να μην άρεσε στους οπαδούς των Μπιανκονέρι, άρεσε όμως σε όλους τους υπόλοιπους. Οχι μόνο επειδή η Γιούβε δεν είναι και τόσο συμπαθητική στους αντιπάλους της, αλλά κι επειδή χρειαζόταν μια αλλαγή.

Πάντα είναι καλό για οποιοδήποτε πρωτάθλημα το να αλλάζει ο κάτοχος του τίτλου, να υπάρχει ενδιαφέρον.

Το θέμα, πλέον, είναι αν θα παραμείνουν στην κορυφή οι Νερατζούρι ή θα αλλάξει ξανά ο πρωταθλητής.

Ο οποίος, σύμφωνα με τον Ιταλό πρώην επιθετικό το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά. Οι κούρσες κάθε χρόνο θα είναι και πιο ενδιαφέρουσες.

«Μόνο με τον Κόντε μπορούσε η Ιντερ να πάρει το πρωτάθλημα, όπως και το πήρε. Η Γιουβέντους είναι πολύ πιο δυνατή ως ρόστερ και ξέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τις κρίσεις. Με τον Αλέγκρι αυτό το ρόστερ θα γίνει ομάδα. Κατά τη γνώμη μου θα πάρει άλλα 3-4 σερί πρωταθλήματα τώρα. Μπορεί οχι φέτος, αλλά άμεσα.», ήταν τα λόγια του Βιέρι. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, ήταν από αυτούς που προέβλεπαν Ιντερ πέρυσι, κόντρα στον Αντόνιο Κασάνο που έβλεπε Γιούβε.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ