Για τον Ουμτιτί η Μπαρτσελόνα ήταν …φυλακή! Ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι εδώ και λίγες μέρες και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Σε ένα διαζύγιο που έφερε πανηγυρισμούς στις τάξεις των Μπλαουγκράνα. Με τους δημοσιγράφους τα… έβαλε ο Σαμουέλ Ουμτιτί μετά τον χαμό που προκάλεσε η δήλωσή του περί… φυλακής όσο ήταν στην Μπαρτσελόνα. «Προς όλους […]

Για τον Ουμτιτί η Μπαρτσελόνα ήταν …φυλακή! Ο Σαμουέλ Ουμτιτί είναι εδώ και λίγες μέρες και επίσημα παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Σε ένα διαζύγιο που έφερε πανηγυρισμούς στις τάξεις των Μπλαουγκράνα.

«Προς όλους τους δημοσιογράφους, τις εφημερίδες… Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη μετάφραση, μπορείτε να με καλέσετε την επόμενη φορά. Κατάθλιψη ισούται με κατάθλιψη, καμία σχέση με φυλακή». Ευχαριστώ πολύ».

Με αυτό το μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram, ο Ουμτιτί έδειξε τη δυσφορία του για την κακή μετάφραση μιας συνέντευξης που δόθηκε στο Canal+ και η οποία «κυκλοφόρησε» τις τελευταίες ώρες από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται δανεικός στη Λέτσε εξήγησε τι πέρασε τα τελευταία χρόνια στη Μπαρτσελόνα, αλλά κάποια από τα λόγια τους, όπως λέει τώρα ο ίδιος ερμηνεύτηκαν λανθασμένα. Ο Ουμτιτί εξέφρασε, σε συνέντευξή του στο Canal+, την απογοήτευσή του για την παραμονή του στη Μπαρτσελόνα, διαβεβαιώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι του στη Βαρκελώνη και ότι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία τέσσερα χρόνια: «Είμαι καλά. Έχω περάσει τέσσερα  δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα ανακάλυψα ξανά το χαμόγελό μου και την ευχαρίστηση να παίζω ποδόσφαιρο. Μου έδωσαν αυτή την εμπιστοσύνη εδώ και μπόρεσα να εκφράσω τον εαυτό μου όπως έκανα πριν από χρόνια», είπε.

«Δεν ξέρω αν ήταν κατάθλιψη, αλλά ήταν πραγματικά πολύπλοκο και δύσκολο σε όλα τα επίπεδα. Κλείστηκα πολύ με τους στενούς μου ανθρώπους. Υπήρχαν στιγμές στη Βαρκελώνη που δεν ήθελα να φύγω από το σπίτι. Οι φίλοι μου, μου έλεγαν να βγω να αλλάξω τις ιδέες μου, αλλά τους έλεγα όχι, ήθελα να μείνω μόνος. Ήταν πολύ περίπλοκο», πρόσθεσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ