Όλη η Ιταλία και όχι μόνο περίμενε πως και πως το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ Μίλαν – Γιουβέντους, το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα δώσει ένα… στίγμα για το που «κατευθύνεται» ο φετινός τίτλος. Και η ομάδα του Πίρλο έδειξε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την μόνιμη πρωταθλήτριας Ιταλίας. Γιατί και φέτος […]

Όλη η Ιταλία και όχι μόνο περίμενε πως και πως το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης μεταξύ ΜίλανΓιουβέντους, το οποίο μετά από πολλά χρόνια θα δώσει ένα… στίγμα για το που «κατευθύνεται» ο φετινός τίτλος. Και η ομάδα του Πίρλο έδειξε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την μόνιμη πρωταθλήτριας Ιταλίας. Γιατί και φέτος θα είναι μέσα στην κούρσα δυνατά.

Καθοριστική η νίκη για την Γιουβέντους, αλλά όχι καταδικαστική η ήττα για την Μίλαν!

Χωρίς την μεγάλη μονομαχία Ζλάταν – Κριστιάνο αλλά έλαμψε το άστρο του Φεντερίκο Κιέζα, που με δύο δικά του γκολ, πήρε από το χέρι την “Βέκα Σινιόρα” και της έδωσε την νίκη της χρονιάς στο πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι την επόμενη.

Ηταν 8 Μαρτίου όταν η Τζένοα έκανε διπλό στο Μιλάνο. Από εκείνη την ημέρα η Μίλαν δεν ξανάχασε ποτέ. Ποτέ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Έσπασε το αήττητο 34 αγώνων για την Μιλαν, αλλά συνέχισε να γράφει ρεκόρ σε ένα άλλο σερί. Σκοράρει για 36 σερί αγώνες πρωταθλήματος (νέο ρεκόρ)

Milan-Juventus 1-3: Chiesa show con doppietta e McKennie, la Signora ferma il Diavolo- Corriere.it

Μίλαν – Γιουβέντους 1 – 3

 Για τους Ροσονέρι ήταν η χειρότερη δυνατή στιγμή, καθώς είχαν τεράστιες απουσίες, με τους Γιουβεντίνους να είναι άκρως αποτελεσματικοί επιθετικά, να κάνουν καλύτερο ματς και να παίρνουν δίκαια το ντέρμπι με 1-3

Άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Φεντερίκο Κιέζα έπειτα από ασίστ με τακουνάκι του Πάουλο Ντιμπάλα. Οι ροσονέρι έφτασαν στην ισοφάριση στο 41ο λεπτό με τον Καλάμπρια ν’ αφήνει άγαλμα τον Στσέσνι. Η Γηραιά Κυρία πήρε ξανά το προβάδισμα στο 62ο λεπτό. Και πάλι με τον Φεντερίκο Κιέζα, και πάλι από ασίστ του Πάουλο Ντιμπάλα.

Το 1-3 ήρθε από τους παίκτες που αντικατέστησαν τον Ιταλό και τον Αργεντινό. Στο 76ο λεπτό ο Κουλουσέβσκι μπήκε από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γουέστον ΜακΚένι.

Το 1-3 ήταν και το τελικό σκορ στο Σαν Σίρο. Έτσι η ομάδα του Τορίνο μείωσε στους επτά βαθμούς από την κορυφή – όπου παραμένουν οι Μιλανέζοι – και μάλιστα με ματς λιγότερο (αυτό με τη Νάπολι που αρχικά κατοκυρώθηκε υπέρ της και στη συνέχεια αποφασίστηκε να διεξαχθεί).

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ