Έρχεται η ώρα του Μενιάν, στη Μίλαν! Και οι οπαδοί της, αλλά, φυσικά και ο Στέφανο Πιόλι σταυρώνουν, έστω στα κρυφά, τα δάχτυλά τους ευχόμενοι αυτή η ώρα να έλθει… αρχύτερα. Ο 26χρονος Γάλλος γκολκίπερ ήρθε το καλοκαίρι για να καλύψει το -μεγάλο- κενό του Ντοναρούμα. Αλλά το πρόβλημα στον καρπό του απαίτησε χειρουργείο τον […]

Έρχεται η ώρα του Μενιάν, στη Μίλαν! Και οι οπαδοί της, αλλά, φυσικά και ο Στέφανο Πιόλι σταυρώνουν, έστω στα κρυφά, τα δάχτυλά τους ευχόμενοι αυτή η ώρα να έλθει… αρχύτερα. Ο 26χρονος Γάλλος γκολκίπερ ήρθε το καλοκαίρι για να καλύψει το -μεγάλο- κενό του Ντοναρούμα. Αλλά το πρόβλημα στον καρπό του απαίτησε χειρουργείο τον Οκτώβριο και η θέση κάτω απ’ τα δοκάρια πήγε στον Ρουμάνο Τσιπριάν Ταταρουσάνου.

Ο σχεδόν δίμετρος Ταταρουσάνου, που έχει περάσει από Στεάουα, Φιορεντίνα, Ναντ και Λιόν δεν έχει δικαιώσει στην καριέρα του τις ελπίδες που τον συνόδευσαν στο ξεκίνημά της. Παρά το ταλέντο του, δεν εξελίχθηκε σε top πορτιέρο. Δεν είναι κακός, αλίμονο. Έχει όμως πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Και οδεύοντας στα 36 του πια, συχνά δε δικαιώνει ούτε τη μεγάλη εμπειρία του.

Στο ματς με τη Φιορεντίνα, για την περασμένη αγωνιστική, ο Ταταρουσάνου έκανε ένα λάθος ασυγχώρητο για γκολκίπερ που αγωνίζται σε τέτοιο επίπεδο. Στην ουσία “χάρισε” το 1-0 στους “βιόλα” και το ματς κατέληξε σε οδυνηρή ήττα 4-3 για τη Μίλαν.

Περιμένουν πώς και πώς τον Μενιάν…

Ο Πιόλι θα ένοιωθε σίγουρα πιο άνετα εάν βασικός κάτω απ’ τα δοκάρια θα βρισκόταν ο 26χρονος Μενιάν. Το καλοκαίρι ήλθε, άλλωστε, από τη Λιλ ως μακροπρόθεση λύση, με πενταετές συμβόλαιο. Και στα χέρια του ήλπιζαν ότι το κενό του Τζιανλουίτζι δε θα φανεί.

Οι ελπίδες αυτές αναπτερώθηκαν από την περασμένη Κυριακή. Παρότι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάικ Μενιάν ήταν λεπτή, τα νέα από το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν ήταν καλά. Και η επιστροφή του αναμένεται να είναι πολύ πιο σύντομη από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Μετά την επέμβαση υπολογιζόταν ότι ο Γάλλος θα μπορέσει να ξαναπαίξει γύρω στα μέσα Ιανουαρίου, ίσως και πιο μετά. Τώρα όμως τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ίσως είναι κάτω απ’ τα δοκάρια στις 19 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι με τη Νάπολη.

Εάν συμβεί αυτό, ο φετινός στόχος της Μίλαν, που είναι ξεκάθαρα ο τίτλος, θα έλθει πιο κοντά. Κάθε μεγάλη ομάδα ξεκινά από την άμυνά της. Και κάθε καλή άμυνα ξεκινά από έναν καλό -και το κυριότερο- σταθερό στην απόδοσή του γκολκίπερ. Ο Μενιάν είναι τέτοιος και γι’ αυτό η επιστροφή του αναμένεται πώς και πως…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик