Μπορεί να μην ήταν η πρώτη τους επιλογή, αφού οι Rossoneri ήθελαν να κρατήσουν ξανά δανεικό τον Ντιόγκο Νταλότ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Έκπληξη από την Μίλανμε την κίνηση για τον Αλεσάντρο Φλορέντσι της Ρόμα. O οποίος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.
Μπορεί να μην ήταν η πρώτη τους επιλογή, αφού οι Rossoneri ήθελαν να κρατήσουν ξανά δανεικό τον Ντιόγκο Νταλότ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Kαι έπαιζε επίσης ο Οντριοθόλα της ΡεάλΜαδρίτης. Αφού καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε, η Μίλαν στράφηκε στον πρώην άσο της Παρί Σεν Ζερμέν,
Κάτοικος Μιλάνου με κανονική μεταγραφή επίσημα ο Αλεσάντρο Φλορέντσι. Αφού τον είδε για ένα χρόνο η Μίλαν σαν δανεικό από τη Ρόμα, τελικά αποκτήθηκε έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ από τους Τζιαλορόσι, και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, την οποία θα οδηγήσει στο προολυμπιακό τουρνουά το 2024 και στο Ευρωμπάσκετ 2025.
Ο τραυματισμός του Σιέλη και η πρόωρη λύση συμβολαίου στον Κρούζλιακ δημιούργησαν πρόβλημα στην άμυνα των «κυανέρυθρων» και ο Σουηδός στόπερ από τη Γουϊνέα αναμένεται να δώσει λύσεις στον Κώστα Μπράτσο.
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (2/10): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα; Όλες οι Αθλητικές εφημερίδες και Πολιτικές εφημερίδες … Καθημερινά θα βρίσκεται εδώ όλο τον Ελληνικό τύπο. Διάβασε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα:
Χείμαρρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πήρε τον λόγο πριν καν δεχθεί ερώτηση από τον δημοσιογράφο της Cosmote TV, και εξαπέλυσε πυρά κατά του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά, με το γκολ του Λορέν Μορόν στο 25λεπτο, ο Άρης δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κηφισιάς και απώλεσε 2 βαθμούς ενόψει συνέχειας.
Αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Ντίας στο 34ο λεπτό, για το οποίο παραδέχθηκε μέχρι και η Ένωση Διαιτητών της Αγγλίας πως υπήρξε ανθρώπινο λάθος στον χειρισμό του VAR.
Το φινάλε βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ όχι μόνο να δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του αλλά και να κάνει έντονα παράπονα για την διαιτησία
Η ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» είναι στα… ύψη, κάτι απολύτως φυσιολογικό και αποφάσισαν να δείξουν τη διάθεσή τους μέσω των χορευτικών ικανοτήτων του Αιζάια Κάνααν.