Πήρε μια πολύ αγχωτική, αλλά σημαντική νίκη η Γιουβέντους και έμεινε στην κούρσα τίτλου, αλλά με μεγάλο τίμημα όπως φαίνεται όσον αφορά τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα. Η Γιουβέντους δεν ήταν πειστική κόντρα στην Σασουόλο που κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας εξαιρετικά με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να χτίσει πάνω στη νίκη με την Μίλαν και […]

Πήρε μια πολύ αγχωτική, αλλά σημαντική νίκη η Γιουβέντους και έμεινε στην κούρσα τίτλου, αλλά με μεγάλο τίμημα όπως φαίνεται όσον αφορά τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Γιουβέντους δεν ήταν πειστική κόντρα στην Σασουόλο που κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας εξαιρετικά με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να χτίσει πάνω στη νίκη με την Μίλαν και μείωσε στους 4 από την Ιντερ στην έδρα της οποίας πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική, ενώ χρωστάει και το ματς με την Νάπολι. Την λύτρωσε ο Ράμσει και κλείδωσε την νίκη ο συνήθης ύποπτος Κριστιάνο Ρονάντο με ένα άψογο κοντρόλ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ.
Στο 18ο λεπτό, αποχώρησε τραυματίας ο Γουέστον ΜακΚένι και στο 42ο ακολούθησε ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "adidas Jeep"

Από τις πληροφορίες που δίνει το «Sky Sport Italia» ο Ντιμπάλα υπέστη διάστρεμμα στο γόνατό του και ήδη έκανε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα χάσει τους επόμενους 2-3 αγώνες της ομάδας του, με τον Πίρλο να πρέπει να λύσει ακόμα ένα πρόβλημα. Πολύ σύντομα θα υπάρξει ξεκάθαρο πόρισμα με την πορεία του Ντιμπάλα.

‘Ευτυχώς από την άλλη ο έτερος ποδοσφαιριστής που είχε τραυματιστεί χθες, ο Γουέστον ΜακΚένι τελικά δεν έχει κάτι το πολύ σοβαρό και είναι στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού για τον επόμενο αγώνα της Γιουβέντους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик