Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκλεισε τον κύκλο του στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία ήταν από το 2015

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκλεισε τον κύκλο του στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία ήταν από το 2015, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του. Ο 34χρονος μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως «παίζουν» πιο δυνατά. Όμως η στάση του παίκτη, να καθυστερεί, κάνει όλο και πιο δύσκολο στις ομάδες να τον περιμένουν.

Μάλιστα ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε συνέντευξη και μίλησε για το μέλλον του. Με την φανέλα της Γιουβέντους να του γυαλίζει και να λέει τα καλύτερα λόγια για την Μεγάλη Κυρία. Την ώρα που φήμες θέλουν τους Τορινέζους να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Με αυτό τον τρόπο άραγε ο Ντι Μαρία θέλει να κερδίσει λίγο παραπάνω χρόνο;

«Η Γιούβε είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα. Προς το παρόν σκέφτομαι, δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Είμαι συγκεντρωμένος στην οικογένειά μου και στις διακοπές μου αυτές τις ημέρες», ήταν τα λόγια του.

Λόγια που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει όπως θέλει. Στη διεκδίκηση του Ντι Μαρία, πάντως, βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα, για την οποία επίσης μίλησε. Και αυτά που είπε ήταν τα εξής: «Μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, έπαιζα πάντα εναντίον της όταν ήταν πάρα πολύ δυνατή. Είναι μια ομάδα στην οποία θα μου άρεσε να παίξω»…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ