Η Ρόμα του Φονσέκα έχει σοβαρό πρόβλημα κόντρα στους ανταγωνιστές της. Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα αποτελέσματα εδώ και 1,5 χρόνο. Οπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ η Corriere dello Sport, το πλάνο του Αμερικανού ιδιοκτήτη Νταν Φρέντκιν προβλέπει ότι μέσα σε τρία χρόνια θα πρέπει να έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο η Ρόμα ώστε […]

Η Ρόμα του Φονσέκα έχει σοβαρό πρόβλημα κόντρα στους ανταγωνιστές της. Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα αποτελέσματα εδώ και 1,5 χρόνο.

Οπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ η Corriere dello Sport, το πλάνο του Αμερικανού ιδιοκτήτη Νταν Φρέντκιν προβλέπει ότι μέσα σε τρία χρόνια θα πρέπει να έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο η Ρόμα ώστε να διεκδικεί τίτλους και να έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Η πρόσφατη βαριά ήττα από την  Λάτσιο, αλλά και η αδυναμία που βγάζει με τους μεγάλους αντιπάλους της έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα για τον Φονσέκα και αρνητικές σκέψεις για το μέλλον του μπαίνουν στον ιδιοκτήτη της ομάδας Φρέντκιν.

Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Μπορεί ο Φονσέκα να πάει την Ρόμα στο κορυφαίο επίπεδο;

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και υπάρχει όρος που προβλέπει την αυτόματη ανανέωσή του σε περίπτωση εξόδου στο Champions League. Αλλά… η παραμονή του προπονητή δεν θα είναι βέβαιη, παρά τον όρο στο συμβόλαιο.

Dan and Ryan Friedkin watch first training session at Trigoria

Του καταλογίζεται ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον τρόπο για να παρουσιάσει μια πιο δυνατή και αποτελεσματική ομάδα.

Οι τζαλορόσι κλείνουν τον πρώτο γύρο της Serie A χωρίς νίκη κόντρα σε (κατά σειρά) Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι, Αταλάντα, Ιντερ και Λάτσιο, έχοντας πάρει τρεις ισοπαλίες και έχοντας δεχθεί 18 γκολ. Οι τζαλορόσι αποδεικνύουν συνεχώς επί 1,5 χρόνο, για λόγους που θα πρέπει να βρει ο Φονσέκα, ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, με την εμφάνισή τους κόντρα στη Λάτσιο και την ήττα με 3-0 να έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών, όπως δείχνουν τα social media.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι