΄Ήττα σοκ για την Μίλαν από την αεράτη Αταλάντα και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0. Ευτυχώς για τους ροσονέρι που δεν κέρδισε η Ίντερ και παρέμειναν μόνοι στην κορυφή και στο +2. Έσπασε όμως το πολύ μεγάλο σερί που σκόραρε συνεχώς για 38 αγώνες πρωταθλήματος. Μίλαν Αταλάντα 0 – 3 Η εκπληκτική Αταλάντα έκανε… κηδεία στη Μίλαν καθώς […]

΄Ήττα σοκ για την Μίλαν από την αεράτη Αταλάντα και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0. Ευτυχώς για τους ροσονέρι που δεν κέρδισε η Ίντερ και παρέμειναν μόνοι στην κορυφή και στο +2. Έσπασε όμως το πολύ μεγάλο σερί που σκόραρε συνεχώς για 38 αγώνες πρωταθλήματος.

Μίλαν Αταλάντα 0 – 3

Η εκπληκτική Αταλάντα έκανε… κηδεία στη Μίλαν καθώς πέρασε επιβλητικά (0-3) από το Σαν Σίρο. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η Ιντερ δεν μπόρεσε να νικήσει στην έδρα τής Ουντινέζε καθώς κόλλησε στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τους συμπολίτες και «αιώνιους» αντιπάλους Ροσονέρι που βρίσκονται στο +2 (Βαθμολογία: Μίλαν 43, Ιντερ 41, Ρόμα 37, Αταλάντα 36, Νάπολι 34, Γιουβέντους 33). 

Η Αταλάντα άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με κεφαλιά του Ρομέρο, έπειτα από σέντρα του Γκοζάνς. Στο 53ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματά τους στο 53ο λεπτό με επιτυχή εκτέλεση πέναλτι του Γιόζιπ Ίλιτσιτς.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα στο 77ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Ζαπάτα. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ