Νίκησε με 3-1 και συνεχίζει πρώτη.

Η Βερόνα και η Μίλαν συναντήθηκαν στο «Marc Antonio Bentegodi», στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 3-1.

Οι «ροσονέρι» έχασαν ευκαιρία να σκοράρουν στο 14’, όταν το σουτ του Ράντε Κρούνιτς απέκρουσε ο Λορέντζο Μοντίπο.

Το ίδιο και στο 16’ με τον Σάντρο Τονάλι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία, αλλά ο διαιτητής εξέτασε το VAR κι έδειξε οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38’. Μια τέλεια ψηλή πάσα του Ντάρκο Λάζοβιτς βρήκε τον Μάρκο Νταβίντε Φαραόνι, ο οποίος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους κι έστειλε με μια κοντινή κεφαλιά την μπάλα στη δεξιά πλευρά της εστίας.

Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Ο Σάντρο Τονάλι βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή για να πάρει την πάσα του Ραφαέλ Λεάο και να στείλει την μπάλα χαμηλά στο κέντρο της εστίας.

Ο ίδιος παίκτης «υπέγραψε» την ανατροπή στο 49’. Ο Λεάο και πάλι του έβγαλε πάσα μέσα στην περιοχή κι εκείνος τελείωσε τη φάση για το 2-1 της ομάδας του.

Σκόρερ χρίστηκε και ο Αλεσάντρο Φλορέντσι στο 86’. Πήρε την πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή κι έκανε ένα τέλειο χαμηλό σουτ, το οποίο πήγε μέσα από το αριστερό δοκάρι.

Βερόνα: Μοντιπό, Ταμέζε, Καζάλε (66′ Χονγκλά), Τσεκερίνι (79′ Σούταλο), Φαραόνι (66′ Ντεπάολι), Ίλιτς, Λάζοβιτς, Γκιούντερ, Μπαράκ, Καπράρι, Σιμεόνε (72′ Λαζάνια).
Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (84′ Φλορέντσι), Τομόρι, Καλουλού, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσιέ, Σαλεμάκερς (63′ Μεσίας), Κρούνιτς (68′ Μπενασέρ), Λεάο (84′ Ιμπραχίμοβιτς), Ζιρού (62′ Ρέμπιτς).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





1-3 με διαγώνιο σουτ του Φλορέντσι:



1-2, νέα κούρσα του Λεάο, σκοράρει ξανά ο Τονάλι:




1-1, φοβερό solo του Λεάο, σκοράρει ο Τονάλι:




1-0, ο Φαράονι με κεφαλιά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик