Οι «βιόλα» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο Europa Conference League.

Η Σασουόλο υποδέχθηκε τη Φιορεντίνα στο «Mapei», στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Serie A.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Φλωρεντία, οι «βιόλα» είχαν φθάσει στη νίκη με 2-1.

Τώρα, επικράτησαν με 2-1 απέναντι στην αδιάφορη αντίπαλό τους και περιμένουν γκέλα της Τορίνο για να εξασφαλίσουν την όγδοη θέση της κατάταξης.

Ο Αρτούρ Καμπράλ άνοιξε το σκορ στο 46’, με τον Ντομένικο Μπεράρντι να φέρνει το ματς στα ίσα στο 71’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ρικάρντο Σαπονάρα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο συγκρότημα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, με τον Νικολάς Γκονσάλες να «κλειδώνει» το «διπλό» στο 83’.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες μετά τις αποβολές των Ρουάν Τρεσόλντι στο 81’ και Ροτζέιρο Ολιβέιρα Ντα Σίλβα στο 88’.

H Φιορεντίνα ολοκλήρωσε τις εντός συνόρων υποχρεώσεις της για φέτος και στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Europa Conference League απέναντι στη Γουέστ Χαμ (07/06).

Σασουόλο: Ρούσο, Τόλγιαν, Ρουάν, Φεράρι (46′ Ρομάνια), Ροζέριο, Αρουί, Λόπες (58′ Μπαϊράμι), Ενρίκε, Μπεράρντι (84′ Μουλντούρ), Πιναμόντι (75′ Μαρκίτσα), Σέιδε (58′ Ντεφρέλ).

Φιορεντίνα: Τσεροφολίνι, Ντοντό (72′ Βενούτι), Μαρτίνες, Ρανιέρι, Τέρζιτς, Καστροβίλι, Άμραμπατ, Ντάνκαν (58′ Μποναβεντούρα), Ικονέ (73′ Σαπονάρα), Καμπράλ (82′ Μπιάνκο) Κουαμέ (57′ Γκονσάλες).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ