Τα όνειρα πραγματοποιούνται αν τα πιστέψεις… Ο Δημήτρης Κεραμίτσης βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής ομάδας της Ρόμα.. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Ο Ζοσέ Μουρίνιο του έδωσε και χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και με το σκορ στο […]

Τα όνειρα πραγματοποιούνται αν τα πιστέψεις… Ο Δημήτρης Κεραμίτσης βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής ομάδας της Ρόμα.. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο του έδωσε και χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και με το σκορ στο 1-0 υπερ της ομάδας του ο Πορτογάλος τεχνικός τον έριξε στο ματς. Κάπως, έτσι ο 17χρονος πιτσιρικάς έκανε το ντεμπούτο του με την ανρική ομάδα της Ρόμα.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΟΚ. Στα 14 χρόνια του μετακόμισε στην ανδρική ομάδα της ΑΜΣ Πανοράματος και ακολούθησαν ο Θερμαϊκός Θέρμης και η ΑΕ Κρήνης.

Στα 16 του χρόνια πήρε την απόφαηση να παέι στην Ιταλία και την Έμπολι. Ενώ, το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα θέλησε να τον εντάξει στο ρόστερ της και να επενδύσει στο ταλέντο του.

Διακρίνεται για το ύψος του 1,93μ., ενώ χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια. Φέτος έχει μετρήσει οκτώ συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Ρόμα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Είναι μια μέρα που δε θα τη ξεχάσει ποτέ και έκανε και μια ανάρτηση που το επιβεβαιώνει. “16/01/2022, η καλύτερη ημέρα της ζωής μου. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι τόσο χαρούμενος για το ντεμπούτο μου και για τη νίκη. Τώρα θα δουλέψω πολύ περισσότερο για να καταφέρω ν’ ανταποδώσω στον κ. Μουρίνιο την εμπιστοσύνη του και να τον κάνω υπερήφανο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν