Ο Αντόνιο Κόντε έδειξε την αγάπη του προς τον Χακίμι, επιβραβεύοντάς τον για ένα μαρκάρισμα που έκανε ο ίδιος στις καθυστερήσεις του Πάρμα-Ίντερ. Όταν αγωνίζεσαι δυναμικά και με πάθος σε όλη την αναμέτρηση, πώς να μη σε αγαπάνε μετά; Ο Χακίμι, κατά την αναμέτρηση της Ίντερ επί της Πάρμα (2-1) έκανε ένα μαρκάρισμα, ενώ πίεζε […]

Ο Αντόνιο Κόντε έδειξε την αγάπη του προς τον Χακίμι, επιβραβεύοντάς τον για ένα μαρκάρισμα που έκανε ο ίδιος στις καθυστερήσεις του Πάρμα-Ίντερ.

Όταν αγωνίζεσαι δυναμικά και με πάθος σε όλη την αναμέτρηση, πώς να μη σε αγαπάνε μετά; Ο Χακίμι, κατά την αναμέτρηση της Ίντερ επί της Πάρμα (2-1) έκανε ένα μαρκάρισμα, ενώ πίεζε για να μείνει έτσι το σκορ.

Αυτό είχε ως… φυσικό επακόλουθο, την αγάπη και την υποστήριξη του τεχνικού των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε προς τον Ασράφ Χακίμι, ο οποίος κέρδισε τα εύσημα από τον προπονητή του.

Η Ίντερ πέρασε αλώβητη από την έδρα των «παρμέντσι», με τον Χακίμι να κερδίζει την αγάπη του προπονητή του, για το γεγονός πως ο ίδιος δε σταμάτησε να τρέχει και να παλεύει, ούτε στις καθυστερήσεις.

Ο φουλ μπακ της Ίντερ πίεζε ασφυκτικά τον αντίπαλο πάνω στη γραμμή του πλάγιου άουτ, με τον Κόντε να τον αρπάζει σε μία φάση και να του λέει «Te Amo», αναγνωρίζοντάς του την προσπάθεια, για να παραμείνει το αποτέλεσμα. 

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Για την ιστορία, η Ίντερ πήρε το «διπλό» με δύο γκολ του Αλέξις Σάντσες (54’, 62’), ενώ η Πάρμα σκόραρε στο 71’ του ματς με τον Ερνάνι Αζεβέντο Ζούνιορ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик