Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 μας κάνει να ξεχάσουμε ότι καλό είχε πετύχει το 2020. Οι καμπάνες από χθες χτύπησαν πολύ δυνατά και έχουν ακουστεί για τα καλά. Τεράστιο μπαμ και αποκλεισμός από την Σπέτσια και μάλιστα εντός έδρας και τώρα οι καμπάνες χτυπάνε πολύ δυνατά. Για ποιον: Μα για τον Φονσέκα που ήδη […]

Η Ρόμα του Φονσέκα το 2021 μας κάνει να ξεχάσουμε ότι καλό είχε πετύχει το 2020. Οι καμπάνες από χθες χτύπησαν πολύ δυνατά και έχουν ακουστεί για τα καλά. Τεράστιο μπαμ και αποκλεισμός από την Σπέτσια και μάλιστα εντός έδρας και τώρα οι καμπάνες χτυπάνε πολύ δυνατά. Για ποιον: Μα για τον Φονσέκα που ήδη οι Αμερικάνοι Ράιαν και Νταν Φρέντκιν μπήκαν ξεκάθαρα σε σκέψεις αντικατάστασης του.

Τη βραδιά που η Ρόμα αποκλείστηκε από τη Σπέτσια στο Olimpico, οδεύει και προς δεύτερη ήττα στα χαρτιά φέτος, μετά την πρεμιέρα με τη Βερόνα. Αιτία, το γεγονός ότι έκανε έξι αλλαγές, ενώ με βάση τον κανονισμό του Coppa Italia επιτρέπονται πέντε.

Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Μπορεί ο Φονσέκα να συνεχίσει;

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και υπάρχει όρος που προβλέπει την αυτόματη ανανέωσή του σε περίπτωση εξόδου στο Champions League. Αλλά… η παραμονή του προπονητή δεν θα είναι βέβαιη, παρά τον όρο στο συμβόλαιο.

Του καταλογίζεται ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον τρόπο για να παρουσιάσει μια πιο δυνατή και αποτελεσματική ομάδα.

Οι τζαλορόσι κλείνουν τον πρώτο γύρο της Serie A χωρίς νίκη κόντρα σε (κατά σειρά) Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι, Αταλάντα, Ιντερ και Λάτσιο, έχοντας πάρει τρεις ισοπαλίες και έχοντας δεχθεί 18 γκολ. 

Οι Νταν και Ράιαν Φρέντκιν, οι ιδιοκτήτες των τζαλορόσι, είχαν σύσκεψη με τον τεχνικό διευθυντή Τιάγκο Πίντο στο Olimpico αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παράτασης, με θέμα συζήτησης τον Φονσέκα και το αν πρέπει ή όχι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Η απόφαση που πάρθηκε είναι να συνεχίσει, αλλά αν το Σάββατο με αντίπαλο ξανά τη Σπέτσια στη Ρώμη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Serie A, δεν έρθει η νίκη, δεν θα αποκλείεται τίποτα.

Fonseca: "The team has had problems recovering after a loss. In Rome, defeats are felt heavier than in other places". - RomaPress.net

Ποιοι παίζουν ως αντικαταστάτες;

Οι Ιταλοί έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα για τον αντικαταστάτη του Φονσέκα. Άμεσα ή το καλοκαίρι θα εξαρτηθεί από τα επόμενα αποτελέσματα.

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: Είναι ο μεγάλος πόθος του Φρέντκιν, αλλά χωρίς να του δώσουν μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του. Η Ρόμα δεν έχει την δυνατότητα για να δαπανήσει πολλά χρήματα, οπότε….

Μαουρίτσιο Σάρι: Είναι γνωστό ότι δεν θέλει να αναλαμβάνει ομαδες κατά την διάρκεια μιας σεζόν, αλλά και οι ιδιοκτήτες της Ρόμα ξέρουν ότι αποτελεί μεγάλο ρίσκο η επιλογή του.

Λουτσιάνο Σπαλέτι: Στο παρελθόν είχε δουλέψει στη Ρόμα με Ροζέλα Σένσι, συνεργάστηκε με Τζέιμς Παλότα, και γιατί όχι να τον δούμε και με Νταν Φρέντκιν. Η Gazzetta dello Sport τον δίνει ως υποψήφιο και ο χρόνος θα δέιξει,

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι