Μια περίεργη ιστορία είχαμε στην Ιταλία και την ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόμα, αφού ξαφνικά σταμάτησε την λειτουργία του το προπονητικό κέντρο της Ρόμα. Οι προπονήσεις των «τζιαλορόσι» σταμάτησαν μέχρι να βρεθούν και να αφαιρεθούν όλες οι βόμβες που βρέθηκαν. Στην Τριγκόρια, που βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της Ρόμα, όπως κάθε μέρα οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα […]

Μια περίεργη ιστορία είχαμε στην Ιταλία και την ποδοσφαιρική ομάδα της Ρόμα, αφού ξαφνικά σταμάτησε την λειτουργία του το προπονητικό κέντρο της Ρόμα. Οι προπονήσεις των «τζιαλορόσι» σταμάτησαν μέχρι να βρεθούν και να αφαιρεθούν όλες οι βόμβες που βρέθηκαν.

Στην Τριγκόρια, που βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της Ρόμα, όπως κάθε μέρα οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα έκαναν την προπόνηση τους, όταν ξαφνικά ομάδα εξουδετέρωσης βομβών του Ιταλικού στρατού έκανε την εμφάνιση της  και ανέλαβε δράση. 

Φαντάσου να παίζεις μπαλίτσα και κάτω από τα πόδια σου να υπάρχουν 20 βόμβες!!!

Άκουσον άκουσον. Στο πιο κεντρικό σημείο του προπονητικού κέντρου, στην καρδιά της περιοχής Piazzale Dino Viola βρέθηκαν 20 ΒΟΜΒΕΣ από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Η ανακάλυψη έγινε τυχαία (και πάλι καλά) από εργάτες που έσκαβαν στην Τριγκόρια για εργασίες αναβάθμισης των γηπέδων. Μόλις είδαν  έντρομοι τι υπήρχε θαμμένο κάτω από το γήπεδο προπόνησης, άδειασαν το κέντρο και ειδοποίησαν τους αρμόδιους.

Βρέθηκαν βόμβες από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα  - Sputnik Ελλάδα

Μετά από εκτεταμένη έρευνα σε όλους τους χώρους βρέθηκαν τελικά 20 βόμβες.

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωσή της Ρόμα

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιταλικό στρατό και την ομάδα εξουδετέρωσης πυρομαχικών για την ασφαλή και επιτυχημένη απομάκρυνση μηχανημάτων που χρονολογούνται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από το προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην Τριγκόρια»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;