Το ξέσπασμα του προέδρου της Νάπολι για το γήπεδο της Νάπολι.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο πρόεδρος της Νάπολι έχει εδώ και χρόνια ένα όνειρο που ως τώρα δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Ποιο είναι αυτό; Το γήπεδο της ιταλικής ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας της Παρτενοπέι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του δημάρχου έθιξε το θέμα αυτό και επέρριψε τα αίτια μη κατασκευής του γηπέδου στην Μαφία, την Καμόρα και άλλα.

«Στην Αγγλία έχουν τα πιο λειτουργικά γήπεδα και νόμους που έθεσαν εκτός τους χούλιγκανς. Εμείς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με τη μαφία, με την Καμόρα και τη Ντράγκετα. Είναι πιο περίπλοκο για εμάς», είπε σχετικά ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων.

«Εχω ήδη ένα πρότζεκτ. Το έχουν φτιάξει οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Allianz Stadium. Ο δήμαρχος μού είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέμα, περιμένω, γιατί όταν αναλαμβάνεις την πόλη της Νάπολη θες 6-7 μήνες για να καταλάβεις τι συμβαίνει σε αυτή την πόλη. Θα ανακαινίσουμε το Diego Maradona, θα γίνει πολύ όμορφο. Πρέπει όμως να μελετήσουμε και διάφορα παράπλευρα προβλήματα: Οι δρόμοι, τα Μέσα μεταφοράς το βράδυ, πώς θα μείνει ζωντανός ο χώρος επτά μέρες την εβδομάδα. Είναι εύκολο στα λόγια, αλλά θα χρειαστούν πράξεις», ανέφερε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για το πλάνο που έχει με τους αρχιτέκτονες του Allianz Stadium της Γιουβέντους.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ