Για μπάνιο σε παρθένο νησί του Ιονίου παρέα με… αγριογούρουνα, βρέθηκε ο Σαρούνας Γασικεβίτσιους! Παλιός γνώριμος της χώρας, ο Λιθουανός μπασκετμπολίστας έγραψε τη δική του ιστορία στην Ελλάδα και όχι μόνο. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε τα πάντα. Αλλά και, γενικότερα, η καριέρα του φωνάζει “respect” απ’ όπου κι αν τη δει κανείς. Προπονητής, σήμερα, της Μπαρτσελόνα (και μ’ αυτήν κατέκτησε τα πάντα), ο “Σάρας”, με την Ελληνίδα σύζυγό του, Άννα Δούκα, κάνει τώρα διακοπές.

Και, φυσικά, τις κάνει εδώ. Όχι όμως όπου κι όπου. Ο Σαρούνας ήταν πάντοτε “ψαγμένος”. Και γι’ αυτό επέλεξε για την ξεκούρασή του ένα μέρος πραγματικά μοναδικό: το νησί Άτοκος. Ένα παρθένο διαμάντι του Ιονίου, μεταξύ Ιθάκης και Λευκάδας. Η Άτοκος ανήκει διοικητικά στην Ιθάκη και περιλαμβάνεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων Νήσων. Πρόκειται για ένα μικρό παράδεισο.

Το νησί είναι ακατοίκητο. Ή μάλλον, για την ακρίβεια, οι μόνοι μόνιμοι κάτοικοί του είναι μια οικογένεια… αγριογούρουνων. Και με φόντο αυτά και τα παιχνίδια τους στην αμμουδιά επέλεξε να φωτογραφηθεί ο Σαρούνας και η Άννα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saras13 (@saras_jasikevicius)

Καλά να περάσουν, ευχόμαστε. Α! Και για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, η Άτοκος είναι ιδιόκτητο νησί. Ανήκει σε παγίγνωστη εφοπλιστική οικογένεια. Το 2019 έγινε γνωστό ότι πωλείται. Με μόλις… 45.000.000, είναι δική σας, αν το θελήσετε. Και τα αγριογούρουνά της, φυσικά…