Σασμός Spoiler:Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.  Τελικά ο Μάρκος Βρουλάκης είναι πατέρας του Άγγελου; Το φάντασμα …. […]

Σασμός Spoiler:Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Τελικά ο Μάρκος Βρουλάκης είναι πατέρας του Άγγελου;

Το φάντασμα …. του Μαρκού Βρουλάκη έρχεται. Είχε βρει το θάνατο τον Βασίλη Σταματάκη προϊόν του μίσους που υπήρχε ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Ο Πάνος Γκόγκος μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό 7 μερες TV.

Ο Πάνος Γκόγκος είναι ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός στον ρόλο του Μάρκου Βρουλάκη. Έχει μία ευτυχισμένη οικογένεια με μία πασίγνωστη και πανέμορφη Ελληνίδα.

Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1974.
Είναι 47 ετών και το ζώδιό του είναι Καρκίνος.
Έχει ύψος 1,87 μέτρα.
Είναι 80 κιλά.
Έχει γκριζοπράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά.
Έχει καταγωγή από Τρίκαλα, όπου μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του και πήγε σχολείο.
Του αρέσει η μουσική και παίζει κιθάρα.
Τα αγαπημένα του σπορ είναι το ποδόσφαιρο, η ξιφασκία και το τένις.
Είναι παντρεμένος με το πασίγνωστο και πανέμορφο μοντέλο Έστερ Μαστρογιάννη.

Ποιος ήταν τελικά ο Μάρκος Βρουλάκης;

Τον Μάρκο Βρουλάκη, τον γνωρίσαμε μέσα από τα λόγια της οικογένειας του και των συγχωριανών του. Ηταν ένας καλοσυνάτος άντρας με αρχές. Κορυφαίος λυράρης και μαντιναδολόγος της Κρήτης. Ενας σπουδαίος καλλιτέχνης . Και για να είναι μουσικός και τραγουδιστής πρέπει να ήταν ενας ευαίσθητος άνθρωπος ,που όπως φαίνεται αγαπούσε τα παιδιά του.

Αν και ήταν μικρά σε ηλικία, όταν αυτός χάθηκε, θυμούνται ακόμη ότι σε αυτό το κτήμα τους πήγαινε ο πατέρας τους και τους ανέβαζε σε αυτή την πλαγιά ή τους πήγαινε στην Ακρογιάλια. Νοιώθω από όσα λένε στο καφενέ για αυτόν και το ταλέντο του το οποίο κληρονόμησε ο Πετρής. Οτι στο είδος του ήταν κορυφαίος και ένας άνθρωπος χωρίς κακίες.

Οι τηλεθεατές τον βλέπουν σε συνεχόμενα flashbacks από το στιγμιότυπο του φόνου αλλά κάτι μας λέει ότι τη νέα χρονιά με την υπόθεση της ανθούλας θα τον δούμε σε περισσότερες σκηνές

Και Έχετε δίκιο. Ο Μάρκος Βρουλάκης φεύγει από αυτή τη ζωή με μία μαντινάδα που λέει στην κόρη του την Αργυρώ. Μάλιστα φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να τη βγάλει και την κοιτάζει συνεχώς στα λαμπερά της μαλλιά. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική σκηνή και να θυμηθείτε τη μαντινάδα που την άφησε ολοκληρωμένη και αφιερωμένη στην κόρη του

Τελικά ο Μάρκος Βρουλάκης είναι πατέρας του Άγγελου;

Αυτό πραγματικά δεν το γνωρίζω αυτό όμως που έχω να σας πω είναι, ότι ο Μάρκος βρουλάκης, πεθαίνει από το Σταματάκη Χωρίς να ξέρει το λόγο. Για αυτό βγαίνει από το σπίτι του όταν το φωνάζει ο Σταματάκης και αιφνιδιάζεται .Αυτό είναι το μεγάλο άδικο για τον Μάρκο και την οικογένειά του .

Καθώς φεύγει από τη ζωή χωρίς να ξέρει το γιατί.  Ο Βρουλάκης, ήταν πιστός σύζυγος δεν θα έκανε σε κανέναν κακό είτε άντρας είτε γυναίκα . Ολοι πιστεύουν στο χωριό ακόμα και η οικογένειά του ότι η αιτία του φονικού ήταν ένα κτήμα.  Τότε οι βεντέτες γινόταν για τα κτήματα, τα ζωντανά η τιμή μιας γυναίκας.

Αυτός ο κακομοίρης, για αυτό και είναι τραγικός ήρωας, δεν μαθαίνει γιατί τρώει τις σφαίρες. Οι εξελίξεις το 2022 θα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που ίσως περιμένατε και θα σας αιφνιδιάσουν . Ολοι οι ήρωες θα μαθαίνουν σιγά-σιγά τα μυστικά που θα βγαίνουν στη φόρα. θα υπάρχει συναρπαστική πλοκή και δράση.

Ο καθένας τους θα έχει μερίδιο ευθύνης, για το πώς κατέληξε η βεντέτα. Θα τους φανε οι τύψεις, οι ενοχές και οι λάθος χειρισμοί. Γιατί έφυγε ο Μάρκος και γιατί φαγώθηκε στη φυλακή από τους Βρουλάκηδες ένας λεβέντης όπως ο Σταματάκης. Δεν πρέπει αυτοί οι θάνατοι να βρουν μία δικαίωση, να βγει η αλήθεια στο φως;

H γυναίκα του Μάρκου η Μαρίνα μπορεί να έχει προχωρήσει συναισθηματικά με τον αστυνόμο αλλά Δεν ξεχνά τη δολοφονία του άντρα της

Tο πένθος της είναι βαρύ. Δεν μπορεί να ξεχάσει πως τον άντρα της τον δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια της και στων παιδιών της .Λίγοι ξέρουν την αλήθεια για το φόνο.Η Καλλιόπη, ο Πάπας ,και η γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα πήγες σαν λύκαινα να προστατέψει τα παιδιά της από τον Μάθιο, με το όπλο του άντρα της. Αυτή η γυναίκα είναι απελπισμένη από τη ζωή. Εχει βιώσει ακραίες καταστάσεις. Θα προστατέψει την οικογένειά της με νύχια και με δόντια. Φοβάται μην την πληρώσει άδικα ο Πετρής για τον έρωτά της Αργυρώς .Εχει ρόλο και πατέρα και μάνα στην οικογένεια για αυτό και πάει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Μαθιό και δεν μπλέκει άλλο τα παιδιά της. Αιμά άλλο δεν θέλει να δεί η Μαρίνα σπίτι της.

Αν ζούσε ο πατέρας της Αργυρώς θα ήθελε για γαμπρό τον Αστέρη;

O Αστέρης είναι διαφορετικός χαρακτήρας. Πιο εξελιγμένος .Δεν είναι τόσο άγριος. Είναι πιο αθώος, πιο αγνός, πιο δίκαιος. αλλά και πάλι. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι κρύβει ο καθένας μέσα του όταν βλέπει την οικογένειά του να κινδυνεύει. Δεν ξέρεις πώς ξεσπά η ψυχή ενός ήρεμου ανθρώπου. Οι ήρωες αυτοί, ο Αστερης και η Αργυρώ είναι για μένα τραγικοί. Τυχαία ερωτεύονται. Δεν γνωρίζουν το δράμα που χωρίζει τις οικογένειές τους και δεν μπορούν να ξεφύγουν από το παρελθόν τους.

Τελικά τι Ένιωθε ο Μάρκος βουρλάκης για την Ανθούλα;

Aυτό που έχω να πω είναι ότι την Ανθούλα ο Μάρκος την αγάπησε πραγματικά.

Κάθε μέρα Σασμός και πανικός

Όσον αφορά το κανάλι, οι άνθρωποι του Άλφα σχεδιάζουν να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους με το δυνατό τους χαρτί. Τον ΣΑΣΜΟ.

Όλα δείχνουν πως ήδη έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί η σειρά και δεύτερη σεζόν, κάτι βέβαια που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο σενάριο. Πως θα το τραβήξουν άραγε; Πως θα μεγαλώσει η πλοκή;

Μάλιστα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο από τον Ιανουάριο ο Σασμός να γίνει καθημερινός. Άρα επεισόδιο και την Παρασκευή! Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΗ!

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς

Σημαντικά Spoiler

Ο Αντώνης πρόταση γάμου στην Μαρίνα – Τι θα πουν τα παιδιά της;

Η Αργυρώ αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή της!

Κατηγορούν τον Πέτρο ως φονιά του Στεφανή – Ο Παπάς ξεκινάει τον μεγάλο Σασμό!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ