Όσο προχωράει η πλοκή στον Σασμό, τόσο περισσότερο μπερδεύονται τα πράγματα. Η αγαπημένη  σειρά συνεχίζεται με ίντριγκα, μίσος και αίμα στα επόμενα επεισόδια.

Ο Πέτρος θα καταλήξει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη, μετά από ένα φριχτό λαθος. Ο Αστέρης πλέον βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

Τα ξαδέρφια Βρουλάκη μαζεύονται στην Κρήτη και ζητούν εκδίκηση.

Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους…

Οι Σταματάκηδες ευθύνονται. Η Βεντέτα πρέπει να συνεχιστεί. Η Μαρίνα έχει χάσει πλέον σύζυγο και γιο από τα χέρια Σταματάκηδων.

Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει. Με τον αστυνόμο Αντώνη να βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο Αστερης τρέχει να κρυφτεί. Τρέμει για την ζωή του μετά από αυτό που έκανε. Είχε σκοτώσει τον αδερφό της αγαπημένης του. Και εκείνη πλέον ορκίστηκε εκδίκηση.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός βασανισμένος από ενοχές καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει.

Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Θα προλάβει ο Αντώνης να σβήσει τη φωτιά πριν ανάψει και τους κάψει όλους; Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση;

Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Ένας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο…

Τώρα ξεκινάει η πραγματική Βεντέτα…

Σημαντικά Spoiler

 Νέο πρόσωπο στη σειρά! Ποιος θα είναι ο ρόλος του!

Το έγκλημα της Θεοδώρας θα “σκοτώσει” πολλούς, αλλά θα “σώσει” έναν!

 Όλοι οι έρωτες της σειράς – Ποιο θα είναι το μέλλον τους!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr