Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σασμός Spoiler:Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Η Καλλιόπη το παίρνει αλλιώς, και θα μιλήσει με τα όπλα!

Μαθιός και Αστέρης συλλαμβάνονται για φόνο!

 Ο Μάθιος ομολογεί στον Μανόλη τα πάντα – Τι του ζητάει να κάνει;

Οι επόμενες εξελίξεις

Ο ισοβίτης Καραπάνος όπως είδαμε δραπετεύει και είναι ήδη έξω από την φυλακή. Και εκεί θα γραφτεί το τέλος του.

Πεθαίνει ο Καραπάνος

Ξαναγυρνά φυσικά στο αγαπημένο του χόμπι. Παρανομίες στο υπόκοσμο και σε μία συμπλοκή θα έχουμε και νεκρούς. Σε ένα από τα κυνηγητά μεταξύ Καραπάνου και Γεράσιμου, θα έρθει το δραματικό τέλος του Καραπάνου. Σε μία συμπλοκή θα δολοφονηθεί, προσπαθώντας να σώσει τον Γεράσιμο από τις σφαίρες. Θα γίνει η ασπίδα και θα πεθάνει. Πριν πεθάνει θα προλάβει να πει στον Γεράσιμο πως ξέρει πως είναι παιδί του και θα συμφιλιωθούν έστω και την ύστατη στιγμή.

Είναι μια από πιο συγκλονιστικές στιγμές της σειράς.

Πεθαίνει ο Γεράσιμος

Ο Καραπάνος το σκάει από τη φυλακή, με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τον Γεράσιμο. Μάλιστα το έχει δηλώσει σε όλους: «Αυτός θα πάει από το δικό μου χέρι. Αυτόν δεν τον αγγίζει κανένας άλλος, μόνο εγώ. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι αυτός. Εχει τελειώσει ο τύπος και δεν το ξέρει».

«Η ποινή έχει αποφασιστεί. Η εκτέλεση πλησιάζει», λέει και το κάνει. Ο ίδιος εκτελεί εν ψυχρώ τον μπάτσο με το ψυχρό βλέμμα, αλλά κάτι μέσα του δεν τον αφήνει να χαρεί.

Σαν να σκότωσε την ίδια του την ψυχή. Δεν αισθάνεται καμία ικανοποίηση όπως πίστευε. Και είχε δίκιο, καθώς λίγο αργότερα η πληροφορία ότι ο Γεράσιμος ήταν ο γιος του δεν έχει νόημα να μένει κρυφή. Ο Καραπάνος το μαθαίνει και τρελαίνεται. Η σκηνή που θα δούμε, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μοιάζει με αρχαία τραγωδία για το τέλος αυτού του σκληρού άντρα. Σύμφωνα με το TV24.

Ποια είναι η δική μας γνώμη;

Ο Καραπάνος πεθαίνει στην συμπλοκή και λίγο πριν πεθάνει θα μαθευτεί η μεγάλη αλήθεια.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ