Από τα εστιατόρια του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου. Ένα φαγητό από τα χέρια του, με την επίδειξη στο τραπέζι σου είναι μοναδικό. Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκσέ ή αλλιώς Salt Bae, όπως τον αποκαλεί το κοινό του μετά το διάσημο «κόλπο» με το αλάτι.  Bρίσκεται την περίοδο αυτή στην Μύκονο. Όπως αποκάλυψε […]

Από τα εστιατόρια του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου. Ένα φαγητό από τα χέρια του, με την επίδειξη στο τραπέζι σου είναι μοναδικό.

Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκιοκσέ ή αλλιώς Salt Bae, όπως τον αποκαλεί το κοινό του μετά το διάσημο «κόλπο» με το αλάτι.  Bρίσκεται την περίοδο αυτή στην Μύκονο. Όπως αποκάλυψε στην τελευταία του ανάρτηση, έκανε μία ξεχωριστή επίσκεψη.

Ο διάσημος σεφ επισκέφτηκε μία γιαγιά στη Χώρα του νησιού και της ετοίμασε τη σπεσιαλιτέ του! Όπως φαίνεται στο βίντεο, που ανάρτησε, η γιαγιά ήταν από τις τυχερές, που γεύτηκε μοσχαρίσιο φιλέτο δια χειρός του Salt Bae.

Στα πρώτα στιγμιότυπα, ο Νουσρέτ μπαίνει στο σπίτι της γιαγιάς και εκείνη του συστήνει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αυτά που βρίσκονται στις κορνίζες, που κρέμονται στον τοίχο, τη μοναδική της, ίσως, συντροφιά στο σπίτι, τη μητέρα της και τον πατέρα της.

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πόσα κιλά τρέλα κουβαλάει ο Μαγκουάιρ – Μπέρδεψε τα αποδυτήρια! (vid)
Premier League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πόσα κιλά τρέλα κουβαλάει ο Μαγκουάιρ – Μπέρδεψε τα αποδυτήρια! (vid)