Ο Κάσπερ Σμάιχελ κατέκτησε το τρόπαιο του FA Cup, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο πατέρας του, Πίτερ, πριν από 27 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυο τους πέρασαν στην ιστορία ως το δεύτερο δίδυμο πατέρα – γιου που σημειώνουν τέτοια επίδοση στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Οι Πονηρές «Αλεπούδες» έκαναν την έκπληξη Μπορεί η Τσέλσι […]

Ο Κάσπερ Σμάιχελ κατέκτησε το τρόπαιο του FA Cup, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο πατέρας του, Πίτερ, πριν από 27 χρόνια.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δυο τους πέρασαν στην ιστορία ως το δεύτερο δίδυμο πατέρα – γιου που σημειώνουν τέτοια επίδοση στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Οι Πονηρές «Αλεπούδες» έκαναν την έκπληξη

Μπορεί η Τσέλσι να ήταν το απόλυτο φαβορί του τελικού του FA Cup, όμως η Λέστερ έκανε την έκπληξη απέναντι στην ομάδα του Τόμας Τούχελ. Στο Γουέμπλεϊ οι «αλεπούδες» επικράτησαν με 1-0 των Λονδρέζων και έγραψαν ιστορία, κατακτώντας το παρθενικό τους κύπελλο.

Ο Σμάιχελ σήκωσε το τρόπαιο συνοδευόμενος από τον Γουές Μόργκαν, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Πίτερ, ο οποίος το είχε κατακτήσει για πρώτη φορά πριν από 27 χρόνια με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δυο τους παίρνουν σειρά στην σχετική λίστα, μετά τους Ίαν Ράιτ και Σον Ράιτ Φίλιπς, οι οποίοι σημείωσαν αντίστοιχη επίδοση με την φανέλα της Άρσεναλ (1993)  και της Μάντσεστερ Σίτι (2011).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν