O Κριστιάνο Ρονάλντο για ένα ακόμα βράδυ μίλησε και έδωσε τη λύση για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος σταρ σκόραρε ξανά. Τούτη τη φορά έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 78′ κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League.  Ο CR7 το πήρε πάλι πάνω του και  οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στην […]

O Κριστιάνο Ρονάλντο για ένα ακόμα βράδυ μίλησε και έδωσε τη λύση για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος σταρ σκόραρε ξανά. Τούτη τη φορά έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 78′ κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την πέμπτη αγωνιστική του Champions League. 

Ο CR7 το πήρε πάλι πάνω του και  οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πέτυχε με πανέμορφη λόμπα το πρώτο από τα δυο γκολ της ομάδας του Μάικλ Κάρικ. Τον πλαισίωσε ο Σάντσο με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Το κλαμπ του Μάντσεστερ να φύγει από το «Κεράμικα» με το 2-0 και την πρόκριση.

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει πλέον 140 τέρματα στα χρονικά της παρουσίας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα μαγικό στοιχείο που τον θέλει να έχει σκοράρει περισσότερες φορές από 506 ομάδες που έχουν βρεθεί στον θεσμό, στην ιστορία της ύπαρξής του!

Μονάχα 20 σύλλογοι έχουν περισσότερα τέρματα από αυτά που μετράει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έχοντας βάλει το όνομα και την υπογραφή του δίπλα στην ονομασία του κορυφαίου ποδοσφαιρικού τουρνουά σε διασυλλογικό επίπεδο.

Δειτε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ