Ο Βινίσιους Τζούνιορ, στην αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ, πέτυχε κάτι ξεχωριστό! Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ένα σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού, καθώς κέρδισε τη Λίβερπουλ με 3-1. Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. https://www.youtube.com/watch?v=KK3qo_UMEpg Με τον ίδιο να βοηθάει αρκετά στο να […]

Ο Βινίσιους Τζούνιορ, στην αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ, πέτυχε κάτι ξεχωριστό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ένα σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού, καθώς κέρδισε τη Λίβερπουλ με 3-1. Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

https://www.youtube.com/watch?v=KK3qo_UMEpg

Με τον ίδιο να βοηθάει αρκετά στο να έρθει η νίκη και με τέτοιο σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τη «βασίλισσα».

Όμως, με αυτήν του την εμφάνιση, πέτυχε και κάτι αξιοθαύμαστο για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μετά από 105 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πέτυχε για πρώτη φορά 2 τέρματα σε ένα ματς!

Πλέον, ως παίκτης της Ρεάλ, ο Βινίσιους μετρά σε 106 ματς όλων των διοργανώσεων, 14 γκολ και 22 ασίστ! Ενώ τα 4 εξ αυτών, τα έχει πετύχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Επιπλέον όμως, η εμφάνιση του Βραζιλιάνου ήταν μακράν η πιο ώριμη με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ