Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο Στεφ Κάρι σπάει τα ρεκόρ που κράταγε ο ίδιος. Βοηθάει τα μέγιστα τους Γουόριορς να βρίσκονται σε ένα ρεκόρ 18-2 μέσα στη σεζόν και κάνει το ένα φοβερό ματς μετά από το άλλο. Το παιχνίδι στο Staples Center είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάται για αρκετό καιρό. […]

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και ο Στεφ Κάρι σπάει τα ρεκόρ που κράταγε ο ίδιος. Βοηθάει τα μέγιστα τους Γουόριορς να βρίσκονται σε ένα ρεκόρ 18-2 μέσα στη σεζόν και κάνει το ένα φοβερό ματς μετά από το άλλο.

Το παιχνίδι στο Staples Center είναι ένα παιχνίδι που θα θυμάται για αρκετό καιρό. Kαθώς σε αυτό έσπασε το ρεκόρ που κράταγε ο ίδιος. Aπό τη σεζόν 2018-19 ως ο παίκτης που έφτασε τα 100 εύστοχα τρίποντα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Με τα επτά τρίποντα που σημείωσε ο Κάρι στο ματς με τους Κλίπερς (7/13), έπιασε τον μαγικό αριθμό 100 σε μόλις 19 ματς και έσπασε το δικό του ρεκόρ. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν τις σεζόν 215-16 και 2018-19 όταν είχε πιάσει τα 100 τρίποντα σε 20 παιχνίδια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ