Φοβερό στατιστικό για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League αλλά και το Κύπελλο αλλά και συμμετέχοντας στο Final 4 της Euroleague.

Ένας από τους παίκτες που έπαιξαν κομβικό ρόλο ώστε αυτά τα δύο τρόπαια να καταλήξουν στο Λιμάνι είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Έλληνας γκαρντ ολοκλήρωσε την σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» έχοντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Αγωνίστηκε σε όλα τα ματς με την φανέλα των Πειραιωτών και ο 26χρονος γκαρντ είναι  μοναδικός και συμμετείχε σε όλους τους αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπαιξε σε 75 αγώνες, από τους οποίους στους 38 της Euroleague (όλους βασικός), αλλά και στην Ελλάδα είχε το απόλυτο ο άσος του Ολυμπιακού, αφού συμμετείχε στα 32 ματς της Basket League (24 regular season και 8 στα playoffs) και στα 5 ματς στο Κύπελλο. Να σημειώσουμε επίσης ότι στον τελικό του Κυπέλλου αναδείχθηκε MVP.

Οι μόνοι που κατάφεραν να πλησιάσουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ σε αυτό το σπουδαίο στατιστικό, είναι ο Σάσα Βεζένκοφ με 72 στα 75 ματς και ο Τόμας Γουόκαπ που επίσης είχε 72 συμμετοχές σε 75 αγώνες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик