Ο Χρήστος Τζόλης τρελαίνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Από το ξεκίνημα του άρχισε και γράφει την δική του ιστορία.  Όπως το έκανε για μια ακόμα φορά! Με τα δύο γκολ εναντίον της Λαμίας, ο Χρήστος Τζόλης σημείωσε ένα τρομερό ρεκόρ κι έγραψε ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Το «χρυσό αγόρι» του […]

Ο Χρήστος Τζόλης τρελαίνει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Από το ξεκίνημα του άρχισε και γράφει την δική του ιστορία.  Όπως το έκανε για μια ακόμα φορά!

Με τα δύο γκολ εναντίον της Λαμίας, ο Χρήστος Τζόλης σημείωσε ένα τρομερό ρεκόρ κι έγραψε ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Το «χρυσό αγόρι» του «Δικεφάλου» έφτασε τα πέντε γκολ στο κύπελλο, αφού είχε κάνει χατ τρικ στο 5-0 επί της Λάρισας.

Στο πρωτάθλημα, ο νεαρός επιθετικός, έχει επίσης μέχρι τώρα πέντε γκολ κόντρα σε ΑΕΛ, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Λαμία. 

Η UEFA μετά τις εξαιρετικής εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη, τον έβαλε στο μικροσκόπιο και λογικό ήταν να τον εντάσσει ανάμεσα στους 50 νεαρούς παίκτες που αναμένεται να λάμψουν το 2021.

Christos Tzolis (GRE, 18 – PAOK)
Pacey winger with an eye for goal. The 18-year-old has impressed in the UEFA Europa League this season, scoring three goals and providing two assists. Made his full debut for Greece in October 2020, scoring his first international goal a month later.

«Ένας γρήγορος εξτρέμ με έφεση στο γκολ. O 18χρονος εντυπωσίασε στο Europa League της τρέχουσας σεζόν, πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας τον Οκτώβριο του 2020, ενώ σκόραρε και το πρώτο του διεθνές γκολ έναν μήνα αργότερα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ρεπόρτερ της UEFA στο επίσημο σάιτ της.

ΠΑΟΚ : Σαρώνει και στην Ευρώπη ο Τζόλης - to10.gr

Οι ρεπόρτερ του site της UEFA, λοιπόν, συμπεριέλαβαν τον νεαρό άσο στη λίστα τους με τα 50 ταλέντα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν μέσα στο 2021 αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ένας γρήγορος εξτρέμ με έφεση στο γκολ. O 18χρονος εντυπωσίασε στο Europa League της τρέχουσας σεζόν, πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας τον Οκτώβριο του 2020, ενώ σκόραρε και το πρώτο του διεθνές γκολ έναν μήνα αργότερα».

Σύμφωνα με το soccerbase.gr, «ο Χρήστος Τζόλης έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο Πρωταθλητριών/Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι 18 ετών έξι μηνών και 26 ημερών. Πήρε το ρεκόρ από τον Δημήτρη Λημνιό, που ήταν 20 ετών 2 μηνών και 13 ημερών, όταν σκόραρε στο ΠΑΟΚ – Σπάρτακ Μόσχας στις 8/8/2018».

Χρήστος Τζόλης: Ο επόμενος μεγάλος Έλληνας σούπερ σταρ

Επίσης έγινε ο τρίτος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.  Συν τοις άλλοις, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει δύο γκολ στην Τούμπα για το Champions League. Είναι και ο μοναδικός Έλληνας που το έχει κάνει, αφού το έχει πετύχει μόνο Μπίσεσβαρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι