Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πετύχει αρκετά στους «Πολίτες», με τον ίδιο να αφήνει το στίγμα του και τη Σίτι να φτάνει τα 700 γκολ! Ο Μανσούρ, από την ημέρα που η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στα χέρια του, έχει βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Έκανε το σύλλογο να βρίσκεται στην ελίτ του Αγγλικού ποδοσφαίρου, φέρνοντας […]

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πετύχει αρκετά στους «Πολίτες», με τον ίδιο να αφήνει το στίγμα του και τη Σίτι να φτάνει τα 700 γκολ!

Ο Μανσούρ, από την ημέρα που η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στα χέρια του, έχει βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο. Έκανε το σύλλογο να βρίσκεται στην ελίτ του Αγγλικού ποδοσφαίρου, φέρνοντας προπονητές παγκόσμιας κλάσης. Όπως και παίκτες αξίας και ποιότητας βεβαίως.

Η Ευρωπαϊκή διάκριση λείπει έως τώρα για την ομάδα των «μπλε», με τον Γκουαρδιόλα να βρίσκεται αρκετά κοντά στο να το πετύχει. Όμως, έως να το πετύχει, ο Καταλανός τεχνικός σπάει ρεκόρ! Συγκεκριμένα, όσο βρίσκεται στο Μάντσεστερ, η ομάδα του έχει φτάσει αισίως τα 700 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Μιλάμε για ένα τρομερό επίτευγμα, γιατί αν σκεφτεί κανείς, θα καταλάβει πως η επίδοση των γκολ έγινε σε 288 επίσημα ματς. Περίπου 2.4 γκολ ανά παιχνίδι.

Δείτε την επιθετική επίδοση των κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας, την τελευταία πενταετία:

Βέβαια, η «αχίλλειος πτέρνα» του Γκουαρδιόλα είναι ομολογουμένως η έλλειψη ευρωπαϊκού τίτλου. Οι ομάδες που έχουν λιγότερα γκολ από τη Σίτι όπως η Λίβερπουλ, η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, έχουν πάρει ευρωπαϊκό τίτλο! Ακόμα και οι Τότεναμ, Άρσεναλ έχουν να λένε πως βρέθηκαν φιναλίστ σε ευρωπαϊκό τελικό.

Παρόλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξαργυρώνει την παρουσία του στην Αγγλία, με αυτό το αξιοπρόσεκτο επίτευγμα, έχοντας επίσης και 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο Αγγλίας και 4 Λιγκ Καπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ