Ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ στον Ολυμπιακό. Και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς, οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων λένε την αλήθεια. Ο διεθνής άσος πέτυχε το πρώτο γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας στον αγώνα με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Φτάνοντας έτσι τα 16 γκολ στις ευρωπαϊκές συμμετοχές στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το […]

Ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ στον Ολυμπιακό.

Και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς, οι οποίοι στις περισσότερες των περιπτώσεων λένε την αλήθεια.

Ο διεθνής άσος πέτυχε το πρώτο γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας στον αγώνα με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Φτάνοντας έτσι τα 16 γκολ στις ευρωπαϊκές συμμετοχές στον Ολυμπιακό.

Αυτό ήταν το 16ο γκολ του Αραμπί στην Ευρώπη, παίρνοντας την πρώτη θέση των… ευρωπαίων σκόρερ της ομάδας τους. Αφήνοντας πίσω του, τους Κώστα Μήτρογλου και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Έφτασε τα 16 γκολ στην Ευρώπη (7 σε προκριματικά και ομίλους Champions League και 8 σε προκριματικά και ομίλους Europa League)

Πέρα από το να φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες, ο Μαροκινός «κίλερ» αποδεικνύεται δυνατός… πασαδόρος. Το απόλυτο ρεκόρ του 34χρονου φορ ήταν η τριετία στη Γαλλία με τη φανέλα της Καέν, όταν από το 2008 ως το 2011 είχε 13 ασίστ.

Και αυτό το προσωπικό ρεκόρ του έχει καταφέρει να το ξεπεράσει στον Ολυμπιακό! Ήδη μετράει πάνω από15 ασίστ, ενώ στην Αλ Ντουαϊλ είχε δέκα τελικές πάσες (σε τρεις σεζόν) και με τη Γρανάδα είχε επτά (σε τέσσερις).

Δείτε το ιστορικό γκολ του Ελ Αραμπί

Σερβίρει ο Ονιεκουρού πλασάρει εντυπωσιακά ο Ελ Αραμπί για το 1-0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ