Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ανακοίνωσε τις ομαδες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στον 21ο αιώνα. Σημαντική διάκριση για τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας της Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) με τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα τον 21ο αιώνα. Οι “ερυθρόλευκοι” […]

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ανακοίνωσε τις ομαδες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στον 21ο αιώνα.

Σημαντική διάκριση για τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας της Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) με τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα τον 21ο αιώνα.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πανηγυρίσει 16 τίτλους και υπολείπονται δύο της Σέριφ Τίρασπολ από τη Μολδαβία, η οποία είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα με 18, ενώ ακολουθούν η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, η Ολίμπια Τεκουτσιγκάλπα από την Ονδούρα και η Ρεάλ Εστέλι από τη Νικαράγουα με 17.

Όσον αφορά στις ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα, η Μπάγερν βρίσκεται υψηλότερα και συγκεκριμένα ένατη με 14 πρωταθλήματα, ενώ στην 6η θέση βρίσκονται οι Σέλτικ και οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 15. Θυμίζουμε πως από το 2000 και ύστερα, ο Ολυμπιακός δεν έχει κατακτήσει μόλις τέσσερα πρωταθλήματα, τα οποία πανηγύρισαν ο Παναθηναϊκός (2004, 2010), η ΑΕΚ (2018) και ο ΠΑΟΚ (2019).

Η λίστα με τις κορυφαίες ομάδες:

Ολυμπιακός: Πέμπτος στον κόσμο σε πρωταθλήματα τον 21ο αιώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ