Με τέτοιο Λεβαντόφσκι πως να μην παίρνει τίτλους η Μπάγερν. Επιστροφή άμεσα στις νίκες με δύο γκολ του Λέβα και με ανατροπή κέρδισε την Βόλφσμπουργκ, και δύσκολο να μην πάρει και την φετινή Μπουντεσλίγκα!  Η Βόλφσμπουργκ έκανε τα πάντα για να φύγει από το Μόναχο με τη βαθμό ή βαθμούς, αλλά η Μπάγερν είχε Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός ήταν αυτός που καθάρισε […]

Με τέτοιο Λεβαντόφσκι πως να μην παίρνει τίτλους η Μπάγερν. Επιστροφή άμεσα στις νίκες με δύο γκολ του Λέβα και με ανατροπή κέρδισε την Βόλφσμπουργκ, και δύσκολο να μην πάρει και την φετινή Μπουντεσλίγκα!

 Η Βόλφσμπουργκ έκανε τα πάντα για να φύγει από το Μόναχο με τη βαθμό ή βαθμούς, αλλά η Μπάγερν είχε Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός ήταν αυτός που καθάρισε για τη Μπάγερν και της έδωσε τη νίκη με 2-1.

Σήμερα αν είναι σοβαροί εκεί στην FIFA ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παραλάβει το βραβείο «The Best» της FIFA ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020. Και ο καυτός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου τους έστειλε το μήνυμα του με τα δύο γκολ που χάρισαν την νίκη στην Μπάγερν.

Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών έφτασε τα 251 γκολ στην Bundesliga και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα, ο «Λέβα» έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ξεπερνάει τα 250 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά τους Γκερντ Μίλερ (365) και Κλάους Φίσερ (268).

Μια ιστορική βραδιά για τον Λεβαντόφσκι, που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη ανατροπή-νίκη της Μπάγερν Μονάχου και γνώρισε μια ακόμα φορά την αποθέωση.

Τα σπάει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πολωνός «έπιασε» στα 71 γκολ  τον Ραούλ Γκονζάλεθ μεγάλο θρύλο της Ρεάλ. Βρίσκονται μαζί στην 3η θέση των σκόρερ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτο  με 131 γκολ και τον Λιονέλ Μέσι δεύτερο με 118 στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν