Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020 συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και το 2021. Ακόμα ένα ρεκόρ προστέθηκε στην ήδη πλούσια συλλογή του με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Λάτσιο. Η Μπάγερν ξέσπασε πάνω στη Λάτσιο για τις αποτυχίες της στη Bundesliga και με το 4-1 στη Ρώμη πάτησε και με τα δυο πόδια στα προημιτελικά του Champions League. Σε παράσταση για ένα […]

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020 συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και το 2021. Ακόμα ένα ρεκόρ προστέθηκε στην ήδη πλούσια συλλογή του με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Λάτσιο.

Η Μπάγερν ξέσπασε πάνω στη Λάτσιο για τις αποτυχίες της στη Bundesliga και με το 4-1 στη Ρώμη πάτησε και με τα δυο πόδια στα προημιτελικά του Champions League.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μπάγερν την αναμέτρηση με τη Λάτσιο στη Ρώμη. Εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ιταλικής άμυνας έφτασε εύκολα στη νίκη με 4-1 αφού προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο.

Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει το μυθικό του ταξίδι στα «αστέρια» και χρειάστηκε μόλις 9 λεπτά κόντρα στη Λάτσιο για να «διαγράψει» το ρεκόρ του Ραούλ, που τον κρατούσε για χρόνια στην 3η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο Ρόμπερτ Λεφαντόφσκι άδειασε τον Ρέινα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το 72ο γκολ του στο Champions League. Μάλιστα έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης αφού ξεπέρασε τον Ραούλ και είναι ο μόνος πίσω από Ρονάλντο και Μέσι.

Τα σπάει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πολωνός έφτασε τα 72 γκολ και ξεπέρασε τον Ραούλ Γκονζάλεθ μεγάλο θρύλο της Ρεάλ. Είναι στην 3η θέση των σκόρερ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτο  με 134 γκολ και τον Λιονέλ Μέσι δεύτερο με 119 στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που έχει ξεπεράσει τα 250 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά τους Γκερντ Μίλερ (365) και Κλάους Φίσερ (268).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι