Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020 συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και το 2021. Ακόμα ένα ρεκόρ προστέθηκε στην ήδη πλούσια συλλογή του με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Φράιμπουργκ. Ένα εκπληκτικό γκολ με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν να κρύβουν την μπάλα και τον Λεβαντόφσκι να την στέλνει στα δίχτυα. Έτσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε ο […]

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2020 συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και το 2021. Ακόμα ένα ρεκόρ προστέθηκε στην ήδη πλούσια συλλογή του με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Φράιμπουργκ.

Ένα εκπληκτικό γκολ με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν να κρύβουν την μπάλα και τον Λεβαντόφσκι να την στέλνει στα δίχτυα. Έτσι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που πετυχαίνει 21 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Η Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ κόντρα στην Φράιμπουργκ με καταπληκτική ομαδική προσπάθεια και γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Bundesliga που πετυχαίνει 21 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν και έσπασε το ρεκόρ του Γκ. Μίλερ.

Τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα εξασφάλισε στη Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου. Σε ένα παιχνίδι, το οποίο έγινε με το χιόνι να πέφτει ασταμάτητα, η ταξιαρχία του Χάνσι Φλικ νίκησε δύσκολα με 2-1 τη Φράιμπουργκ (είχε δοκάρι το 91’) στην «Allianz Arena» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και έφτασε τους 36 βαθμούς, 4 περισσότερους από τη Λειψία, μια στροφή πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.

Ακόμα μερικά πρόσφατα ρεκόρ

Ο Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ξεπερνάει τα 250 γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά τους Γκερντ Μίλερ (365) και Κλάους Φίσερ (268).

Τα σπάει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πολωνός «έπιασε» στα 71 γκολ  τον Ραούλ Γκονζάλεθ μεγάλο θρύλο της Ρεάλ. Βρίσκονται μαζί στην 3η θέση των σκόρερ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρώτο  με 131 γκολ και τον Λιονέλ Μέσι δεύτερο με 118 στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς από τη FIFA. Ο Πολωνός επιθετικός είχε μια μυθική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, κατακτώντας το Champions League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γερμανίας. Ο killer των Βαυαρών έσπασε το δίπολο Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο, κατακτώντας επάξια τον τίτλο του κορυφαίου της σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι