Το περιοδικό «Forbes» δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο ακριβές ομάδες του κόσμου, ενώ δεν φαντάζεστε ποια κατέχει την πρωτιά. Σίγουρα, στη βιομηχανία του αθλητισμού πλέον, πέφτει… πολύ χρήμα. Γίνεται χορός δισεκατομμυρίων. Μονάχα το νόμισμα αλλάζει. Το εν λόγω περιοδικό λοιπόν δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 πιο ακριβές ομάδες του πλανήτη για το 2021. […]

Το περιοδικό «Forbes» δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο ακριβές ομάδες του κόσμου, ενώ δεν φαντάζεστε ποια κατέχει την πρωτιά.

Σίγουρα, στη βιομηχανία του αθλητισμού πλέον, πέφτει… πολύ χρήμα. Γίνεται χορός δισεκατομμυρίων. Μονάχα το νόμισμα αλλάζει.

Το εν λόγω περιοδικό λοιπόν δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 πιο ακριβές ομάδες του πλανήτη για το 2021. Σίγουρα μιλάμε για ομάδες-κολοσσούς, όπου τα ποσά προκαλούν σοκ!

Στη λίστα θα δει κανείς τρεις ομάδες από το NFL, μία από το μπέιζμπολ, τρεις από το ποδόσφαιρο και τρεις από το NBA. Μάλιστα, η Νέα Υόρκη εκπροσωπείται από τρεις ομάδες!

Όσο για την πιο ακριβή ομάδα, πολλοί θα περιμένατε την Μπαρτσελόνα. Όμως, είναι οι Ντάλας Κάουμποϊς του NFL. Με την αξία της να είναι στα 5,7 δις δολάρια! Η πιο ακριβή ομάδα μπάσκετ είναι οι Νιου Γιορκ Νικς, με αξία ύψους 5 δις δολάρια. Στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζει φυσικά η Μπαρτσελόνα, με αξία 4,76 δις δολάρια.

Συμπληρώνουν τη δεκάδα οι Νιου Γιορκ Γιάνκις (μπέιζμπολ), Ρεάλ Μαδρίτης, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Λος Άντζελες Λέικερς, Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (NFL), Νιου Γιορκ Τζάιαντς (NFL) και Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε παρακάτω τη λίστα (τα ποσά σε δολάρια):

  1. Ντάλας Κάουμποϊς 5,7 δισ.
  2. Νιου Γιορκ Γιάνκις 5,25 δισ.
  3. Νιου Γιορκ Νικς 5 δισ.
  4. Μπαρτσελόνα 4,76 δισ.
  5. Ρεάλ Μαδρίτης 4,75 δισ.
  6. Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 4,7 δισ.
  7. Λος Άντζελες Λέικερς 4,6 δισ.
  8. Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς 4,4 δισ.
  9. Νιου Γιορκ Τζάιαντς 4,3 δισ.
  10. Μπάγερν Μονάχου 4,21 δισ.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ