Στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκνευρισμένοι με την στάση που κρατά ο ποδοσφαιριστής, και τον κατηγορούν πως νοιάζεται μόνο για χρήματα και όχι για ποδόσφαιρο.

Ο Μαριάνο εξαργύρωσε την πολύ καλή σεζόν που είχε με τη Λιόν το 2017-2018 και μεταγράφηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, στη «βασίλισσα» δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Λογικό κι επόμενο, λοιπόν, οι Ισπανοί τώρα που βρήκαν ευκαιρία να τον πουλήσουν να το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τον 29χρονο επιθετικό θέλει η Γαλατάσαραϊ, η οποία θα δώσει στους Μαδριλένους το ποσό των έξι εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Εκτός από την Τουρκία έχουν ακόμα αρκετές προσφορές στα γραφεία τους οι Μαδριλένοι, όμως ο ίδιος μοιάζει… ανένδοτος και δεν θέλει με τίποτα να φύγει! Ο λόγος είναι φυσικά.. οικονομικός.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκνευρισμένοι με την στάση που κρατά ο ποδοσφαιριστής, και τον κατηγορούν πως νοιάζεται μόνο για χρήματα και όχι για ποδόσφαιρο.

Ομορφιές

Με το που έσκασε η είδηση, λες και κάποιος θέλει να χαλάσει τη μεταγραφή, κυκλοφόρησε ένα βίντεο από παλαιότερο παιχνίδι του, στο οποίο αντί να βρει μπάλα έκανε… πιρουέτα.

Οι Ίσκο και Μαρσέλο, μάλιστα, δεν άντεξαν κι έβαλαν τα γέλια. Λέτε στο συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης να βάλουν τα… κλάματα και να μην ολοκληρώσουν την απόκτησή του;..

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ