Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

«Ψέματα» είναι μια νέα συναρπαστική σειρά που έρχεται να ταράξει τα νερά με πρωταγωνιστές την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τον Χρήστο Λούλη. Πάνω σε αυτό το μεγάλο ερώτημα, του «είναι» και το «φαίνεσθαι», με θεματολογία σύγχρονη και γλώσσα σημερινή ξεκινάει η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha , «Ψέματα», η οποία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5/5 στις 22:40 αμέσως μετά τον Σασμό.

Θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες η αλήθεια και το ψέμα, ανακατεύονται και αλληλοσυγκρούονται. «Ήρθαν/ντυμένοι φίλοι/αμέτρητες φορές οι εχθροί μου…» γράφει ο Οδ.Ελύτης. Αλλά το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι όταν και τα δύο δείχνουν το ίδιο αληθινά, όταν δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ποιο είναι το πρόσωπο και ποιο το «προσωπείο».

Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Alpha “Ψέματα” μιλούν στην καμερα του “Καλύτερα Δε Γίνεται” για όσα θα δούμε.

Χρ. Λούλης: Ακόμη κι αν τα ξεχάσεις εσύ, τα ψέματα σε θυμούνται
Αυτοί είναι οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA!

Η υπόθεση της σειράς 

Σύμφωνα με την υπόθεση, η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους. Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας… Από κει κι ύστερα το γαϊτανάκι των εξελίξεων μπερδεύεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και τίποτα δεν προδικάζει τη λύση και το τέλος.
Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια.

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι […]

Η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους.

Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας, χωρίς να δούμε τι διαδραματίζεται το υπόλοιπο της βραδιάς. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της Έλενας την ευχαριστεί για την υπέροχη βραδιά, εκείνη όμως πηγαίνει στην αστυνομία… Γιατί τον καταγγέλλει;

Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

Το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα και η σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψέματα

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι “έγραψε” το μπλοκάκι του Μαρτίνς μετά τη Σλάβια;
Super League

Τι “έγραψε” το μπλοκάκι του Μαρτίνς μετά τη Σλάβια;