Σάλος με την ανακοίνωση της KONAMI για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος θα είναι στο εξώυλλο του καινούριου PES2022. Την ίδια ώρα που ο συμπαίκτης του, Εμπαπέ, θα βρίσκεται στο FIFA.

Εκτός του ότι μιλάμε για δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές με τεράστια επιρροή στην ομάδα τους. Αναφερόμαστε σε δύο προσωπικότητες που έχουν τεράστιο αντίκτυπο στις νεαρές και όχι μόνο ηλικίες. Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ είναι δύο από τα πρόσωπα που μαγνητίζουν τα πάντα στον χώρο του αθλητισμού.

Αυτό έχει γίνει από τη πρώτη στιγμή αντιληπτό από τους… αρμόδιους. Δεν είναι λίγες οι παγκοσμίου φήμης εταιρείες που «τρέχουν» να δεσμεύσουν τα δύο αυτά λαμπερά ονόματα. Όσον αφορά το διαφημιστικό κομμάτι οι προτάσεις πέφτουν… βροχή. Τελευταία χρονικά «deal» των δύο αυτά με τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Οι δύο κολοσσοί στα «ποδοσφαιράκια» EASports και KONAMI κινήθηκαν αστραπιαία υπογράφοντας τα δύο αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Το νέο εξώφυλλο FIFA2022 φέρει την υπογραφή του Κιλιάν Μπαπέ. Η KONAMI όμως δεν πάει πίσω. Η εταιρεία από την Ασία το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο άσσο, Νεϊμάρ.