Η Άρσεναλ κυριάρχισε στο Emirates και έκανε το 3Χ3 εντός έδρας με το 2-0 επό της ουραγού Νιουκάστλ. Μία πρώτη λύση στον γόρδιο δεσμό που της έθεσε η αμυντική λειτουργία της Νιουκάστλ βρήκε η Άρσεναλ. Περίπου 10 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι «κανονιέρηδες» ανατπύχθηκαν όμορφα από την αριστερή πλευρά της επίθεσής τους. […]

Η Άρσεναλ κυριάρχισε στο Emirates και έκανε το 3Χ3 εντός έδρας με το 2-0 επό της ουραγού Νιουκάστλ.

Μία πρώτη λύση στον γόρδιο δεσμό που της έθεσε η αμυντική λειτουργία της Νιουκάστλ βρήκε η Άρσεναλ.

Περίπου 10 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι «κανονιέρηδες» ανατπύχθηκαν όμορφα από την αριστερή πλευρά της επίθεσής τους.

O Ταβάρες βρήκε με κάθετη πάσα ακριβείας τον Σάκα εντός περιοχής, με το νεαρό Άγγλο να ανοίγει το σκορ με υπέροχο αριστερό διαγώνιο σουτ!

Λίγο αργότερα η Άρσεναλ έφτασε και στην επίτευξη δεύτερου τέρματος! Δέκα λεπτά από την έναρξη του δεύτερου μέρους χρειάστηκαν οι «κανονιέρηδες» για να ανοίξουν το σκορ απέναντι στη Νιουκάστλ. Δέκα λεπτά χρειάστηκαν από το 1-0 του Σάκα για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, θέτοντας γερές βάσεις για τη νίκη! Ο Μαρτινέλι κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο Τομιγιάσου τον βρήκε με υπέροχη μπαλιά και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε από δύσκολη γωνία τον Ντουμπράβκα ο οποίος δίστασε να πραγματοποιήσει την έξοδο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)