Η ΕΟΚ εξετάζει το σενάριο για «λουκέτο» στα εθνικά πρωταθλήματα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την Πέμπτη (30/12). Η διασπορά του κορωνοϊού τόσο στην κοινωνία γενικά, όσο και στις ομάδες μπάσκετ ειδικά μεγαλώνει μέρα με την μέρα και ο αριθμός των κρουσμάτων έχει προκαλέσει ανησυχία -και- στην ΕΟΚ. Έτσι, στην ελληνική ομοσπονδία […]

Η ΕΟΚ εξετάζει το σενάριο για «λουκέτο» στα εθνικά πρωταθλήματα, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την Πέμπτη (30/12).
Η διασπορά του κορωνοϊού τόσο στην κοινωνία γενικά, όσο και στις ομάδες μπάσκετ ειδικά μεγαλώνει μέρα με την μέρα και ο αριθμός των κρουσμάτων έχει προκαλέσει ανησυχία -και- στην ΕΟΚ.

Έτσι, στην ελληνική ομοσπονδία έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση για διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων για δύο – τρεις εβδομάδες. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απόφαση, όμως το παραπάνω ενδεχόμενο θα συζητηθεί στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει την Πέμπτη (30/12).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΕΟΚ ήδη λαμβάνουν γνώμες από την υγειονομική επιτροπή, καθώς άπαντες έχουν θορυβηθεί από τη έξαρση του ιού και την αύξηση των κρουσμάτων, που έχει οδηγήσει σε αναβολές αγώνων.

Η αρχική σκέψη, αν προχωρήσει το σενάριο του προσωρινού «λουκέτου», θέλει τα εθνικά πρωταθλήματα να ξεκινούν εκ νέου το διάστημα μεταξύ 16-22 Ιανουαρίου. Με άλλα λόγια, τα στελέχη της ομοσπονδίας δεν επιθυμούν να σταματήσουν για καιρό οι προπονήσεις, αλλά σκέφτονται να πάρουν το παραπάνω μέτρο ως πρόληψη για την περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού μεταξύ των αθλητών, των αθλητριών και των ανθρώπων των ομάδων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α, ρε Μάριο. Να είχες κέφι (μόνο) για μπάλα…
SuperLig

Α, ρε Μάριο. Να είχες κέφι (μόνο) για μπάλα…