O Ζοσέ Μουρίνιο συνάντησε έναν από τους κορυφαίους μίμους που κυκλοφορούν. Ο λόγος για τον Κόνορ Μουρ, ο οποίος έχει “περιποιηθεί” μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως Γιούργκεν Κλοπ, Ουνάι Έμερι, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κλπ. Ο εν λόγω συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πορτογάλο τεχνικό κι αφού ο τελευταίος του έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά […]

O Ζοσέ Μουρίνιο συνάντησε έναν από τους κορυφαίους μίμους που κυκλοφορούν. Ο λόγος για τον Κόνορ Μουρ, ο οποίος έχει “περιποιηθεί” μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως Γιούργκεν Κλοπ, Ουνάι Έμερι, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κλπ.

Ο εν λόγω συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Πορτογάλο τεχνικό κι αφού ο τελευταίος του έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά του, στη συνέχεια… έκλαψε από τα γέλια.

Μάλιστα, ήταν αρκετά αυστηρός με την μίμηση του ίδιου του του εαυτού. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως μπορούσε να τον βελτιώσει ακόμη περισσότερο. Η απάντηση από τον Μουρ ήρθε να τον αποστομώσει. Οι μιμήσεις που ακολούθησαν έπεισαν ακόμη και τον “Special One” για το ταλέντο του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πρωταθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ