Η καριέρα του Ζοάο Φέλιξ έχει να επιδείξει ακριβές μεταγραφές. Σίγουρα όμως όχι καλές στιγμές κατά την παρουσία του στην Ατλέτικο.

Η καριέρα του Ζοάο Φέλιξ έχει να επιδείξει ακριβές μεταγραφές. Σίγουρα όμως όχι καλές στιγμές κατά την παρουσία του στην Ατλέτικο.

Η Μπενφίκα ήταν το εισιτήριο για το κορυφαίο επίπεδο. Μερικές καλές εμφανίσεις στην πατρίδα του ήταν ικανές για να εκτοξεύσουν την καριέρα του.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ βλέποντας το ταλέντο και την εξέλιξή του έσπευσαν δίχως δεύτερη κουβέντα να τον αποκτήσουν. Το κασέ φυσικά θα ήταν υψηλό και την καλύτερη προσφορά έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης!

127 εκατομμύρια ευρώ για τον χαρισματικό επιθετικό που σίγουρα δεν έγιναν απόσβεση! Τώρα το κλίμα είναι πιο στραβό από ποτέ για τον Πορτογάλο που δυσανασχετεί σε κάθε ευκαιρία για την αντιμετώπισή του από τον Τσόλο Σιμεόνε.

Έτσι δεν είναι μυστικό πως θέλει να αποχωρήσει άμεσα… Για να γίνει όμως αυτό απαιτούνται και πολλά εκατομμύρια. Η PremierLeague και η Μαν.Γιουνάιτεντ είναι ενδιαφερόμενη από το καλοκαίρι και μια καλή πρόταση θα πείσει σίγουρα τους Μαδριλένους που θέλουν να τον “ξεφορτωθούν”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ