Η αιώνια κόντρα στην Μαδρίτη έχει και τις τρυφερές στιγμές της! Ρεάλ & Ατλέτικο έδωσαν ακόμα ένα ντέρμπι αλλά η έχθρα δεν κυριάρχησε.

Η αιώνια κόντρα στην Μαδρίτη έχει και τις τρυφερές στιγμές της! Ρεάλ & Ατλέτικο έδωσαν ακόμα ένα ντέρμπι αλλά η έχθρα δεν κυριάρχησε.

Η Ρεάλ ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια το ντέρμπι της πόλης στο Wanda Metropolitano. Αυτό το είδα όλοι και δεν μπορούσαν να κάνουν τα στραβά μάτια. Ακόμα και όσοι περιτριγυρίζουν την Ατλέτικο που ήταν κατώτερη των περιστάσεων.

Ο πρώτος που έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια για την καθαρή νίκη ήταν ο Τσόλο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός προς έκπληξη όλων παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου αλλά είχε έτοιμη και μια μπλόφα!

Ναι μεν υποστήριξε ότι η Ρεάλ τον εντυπωσίασε αλλά συνδύασε αυτή την απόδοση με τη δική του Ατλέτικο από το παρελθόν!

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα πολύ καλό άμεσο παιχνίδι, με πολύ γρήγορες μεταβάσεις και μία απίθανη δυναμικότητα. Ο Αντσελότι έκανε σπουδαία δουλειά. Το να βλέπω τη Ρεάλ να αμύνεται χαμηλά στο γήπεδο και να βγαίνει στην κόντρα μου θυμίζει την Ατλέτικο μου με τον Ντιέγκο Κόστα. Κάποιοι μας ασκούσαν κριτική, βέβαια, ότι αμυνόμασταν»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primera División

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ