Προκαλεί τρόμο ο σοκαριστικός και ανατριχιαστικός τραυματισμός που είχαμε την Πέμπτη στον αγώνα της Πορτογαλίας ανάμεσα στη Μπελενένσες και την Πόρτο. Στην προσπάθεια του να προλάβει την μπάλα, ο ποδοσφαιριστής των «δράκων», Νάνου συγκρούστηκε σφροδρά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, χάνοντας απευθείας τις αισθήσεις του. Έντονη ανησυχία στην Πορτογαλία για τον Νανού της Πόρτο. Ο ποδοσφαιριστής των […]

Προκαλεί τρόμο ο σοκαριστικός και ανατριχιαστικός τραυματισμός που είχαμε την Πέμπτη στον αγώνα της Πορτογαλίας ανάμεσα στη Μπελενένσες και την Πόρτο. Στην προσπάθεια του να προλάβει την μπάλα, ο ποδοσφαιριστής των «δράκων», Νάνου συγκρούστηκε σφροδρά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, χάνοντας απευθείας τις αισθήσεις του.

Έντονη ανησυχία στην Πορτογαλία για τον Νανού της Πόρτο. Ο ποδοσφαιριστής των «δράκων» τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε σοκαριστική σύγκρουση που είχε με τον Κρίτσιουκ (τερματοφύλακας Μπελενένσες). Το ματς ήταν στο τελευταίο του δεκάλεπτο…

Μετά την σφοδρή σύγκρουση, ο 26χρονος δεξιός μπακ χαφ της Πόρτο σωριάστηκε στο έδαφος και φάνηκε να έχει χάσει τις αισθήσεις του! Αμέσως οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άρχισαν να καλούν τα ιατρικά τιμ σε βοήθεια! Έσπευσαν άμεσα τόσο αυτό της Πόρτο όσο και της γηπεδούχου Μπελενένσες για να βοηθήσει!

Για τον παίκτη της Πόρτο χρειάστηκε να μπει ασθενοφόρο, καθώς ήταν αναίσθητος για τουλάχιστον 15 λεπτά. Οι σκηνές ήταν συγκλονιστικές με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Ποδοσφαιριστές της Πόρτο, μάλιστα, έβαλαν τα κλάματα. Με τον Πέπε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να δείχνει συγκλονισμένος και φοβισμένος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Primeira Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν