Ο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως λέει και ο σοφός λαός μας  «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», και στράφηκε στην περίπτωση του Κουκουρέγια.

Γνωστό ότι η Μπενφίκα δεν λέει ποτέ οχι σε καλές προτάσεις. Και το φετινό καλοκαίρι υπάρχει πολύ ζήτηση για τους ποδοσφαιριστές της.

Σειρά φαίνεται ότι παίρνει ο Αλεξ Γκριμάλντο. Μπήκε στο μάτι του Πεπ, αν δεν προχωρήσει του Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον.

Οι «γλάροι» μόλις άκουσαν για 35 εκ ευρώ έκλεισαν την πόρτα στην Σίτι, και τους ζήτησαν 50 εκ ακατέβατα για να δώσουν τον ποδοσφαιριστή τους.

Έτσι ο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως λέει και ο σοφός λαός μας  «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», και στράφηκε στην περίπτωση του Κουκουρέγια.

Άμεσα κατέθεσε πρόταση στην Μπενφίκα για τον Αλεξ Γκριμάλντο. Το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 25 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος Ισπανός μπακ προέρχεται από την περίφημη Μασία, ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στη δεύτερη ομάδα (2011-2015), πριν μεταγραφεί στην Λισαβόνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα