Η αλήθεια είναι ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν συνεχίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και το μέλλον της αρχίζει να δείχνει αβέβαιο.

Η αλήθεια είναι ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν συνεχίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και το μέλλον της αρχίζει να δείχνει αβέβαιο. Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι από την διοίκηση για τον προπονητή της ομάδας, αλλά τα ονόματα δίνουν και παίρνουν.

Ο Στιβ Κούπερ ανέβασε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, μετά από 23 χρόνια και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η μέχρι τώρα πορεία είναι κακή προς …κάκιστη. Φυσικά χρειάζεται χρόνος, αφού μέχρι να μονταριστούν τόσοι νέοι παίχτες, που ήρθαν στην μεταγραφική περίοδο και η διακοπή για το Μουντιάλ θα λειτουργήσει ως φάρμακο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες σειρά δημοσιευμάτων που κάνει λόγο για τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος παίζει δυνατά για αντικαταστάτης του Κούπερ, μετά την νέα ήττα του τελευταίου από την Λέστερ.

Ο ίδιος ο Κούπερ πάντως σχολίασε:

“Δεν είναι ώρα να κοιτάξω την προσωπική μου υπόθεση, η ομάδα προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα και η κατάσταση δείχνει δύσκολη για εμάς. Με ενδιαφέρει πιο πολύ η ήττα μας, παρά η θέση μου στον σύλλογο αυτή την στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το κλίμα και να βελτιωθούμε…”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик