Αυστηροποιήθηκαν οι ποινές για τους οπαδούς που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες.

Καμία ανοχή σε όλους όσοι δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες αποφάσισε να δείξει η Premier League, αυστηροποιώντας τις ποινές.

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος αποφάσισε να σφίξει τα μέτρα για την καταπολέμηση φαινομένων βίας στις κερκίδες.

Τόσο η EPL όσο και οι FA και EFL προχώρησαν στην καθιέρωση σκληρότερων μέτρων, με τις ομάδες να είναι πλέον υποχρεωμένες να παραπέμπουν τους οπαδούς τους στην αστυνομία σε περίπτωση που παρεκτραπούν.

«Όλοι οι ταυτοποιημένοι παραβάτες θα καταγγέλλονται από τους συλλόγους στην αστυνομία και την εισαγγελία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο ποινικό μητρώο, το οποίο μπορεί να επηρεάσει την εργασία και την εκπαίδευσή τους και να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης», όπως αποφασίστηκε.

Όσοι παρουσιάζουν αντικοινωνική ή ακόμα και εγκληματική συμπεριφορά στα αγγλικά γήπεδα θα αποκλείονται αυτόματα από τους συλλόγους για τουλάχιστον ένα έτος.

Πέρυσι παρατηρήθηκε αύξηση στις εισβολές, ειδικά προς το τέλος της σεζόν. Ακόμα και η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους κρίνεται μη αποδεκτή για τους φιλάθλους.

Καπνογόνα και φωτοβολίδες χρησιμοποιήθηκαν πέρυσι πιο τακτικά, εν συγκρίσει με τις προηγούμενες χρονιές.

Όπως εξήγησε η λίγκα στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Οι οπαδοί που πιάνονται να κουβαλούν ή να ενεργοποιούν πυροτεχνήματα ή καπνογόνα ή να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άδεια θα λαμβάνουν αυτόματο αποκλεισμό με ελάχιστη διάρκεια ενός έτους.

Αυτές οι απαγορεύσεις θα μπορούν, επίσης, να επεκταθούν σε συνοδούς γονείς ή κηδεμόνες παιδιών που συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες.

Αυτή η πολιτική ισχύει άμεσα και η απαγόρευση ισχύει τόσο για εντός όσο και εκτός έδρας αγώνες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик