Η Τσέλσι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μέισον Μάουντ το γρηγορότερο δυνατό φοβούμενη πρόταση της Λίβερπουλ το καλοκαίρι.

Η Τσέλσι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μέισον Μάουντ το γρηγορότερο δυνατό φοβούμενη πρόταση της Λίβερπουλ το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 24χρονου Άγγλου επιθετικού μέσου, που βρέθηκε στην Τσέλσι από την τρυφερή ηλικία των έξι ετών, ολοκλήρωνεται το καλοκαίρι του 2024 και οι άνθρωποι των Λονδρέζων θέλουν να επεκτείνουν την μεταξύ τους συνεργασία μ’ έναν παίκτη που αποτελεί βασικό πυλώνα της ομάδας.

Έχουν όμως κι έναν λόγο παραπάνω αφού η Λίβερπουλ «παραφυλάει» για την απόκτησή του. Οι «Ρεντς» φημολογείται πως είναι πιθανό να καταθέσουν πρόταση στην Τσέλσι το καλοκαίρι θέλοντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως θα έχει μόλις έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα για να τους στοιχίσει λιγότερο.

Το κομμάτι στο οποίο διαφωνεί μέχρι στιγμής η Τσέλσι με τον Μάουντ είναι αυτό των απολαβών του ποδοσφαιριστή. Προς στιγμήν ο Άγγλος επιθετικός μέσος αμοίβεται με περίπου 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως και έχει ένα από τα χαμηλότερα συμβόλαια της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ