Κακήν κακώς έφυγε από την Τσέλσι ο νέος αθλητικός διευθυντής που δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα στους Λονδρέζους.

Κακήν κακώς έφυγε από την Τσέλσι ο νέος αθλητικός διευθυντής που δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα στους Λονδρέζους.

Η διοίκηση Τοντ Μποέλι έχει επιβάλλει αυστηρά κριτήρια σε όλους τους εργαζόμενους και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Ντάμιαν Γουίλαμπι ήταν σίγουρο ότι θα τον απολύσει και ας τον είχε προλάβει μόλις…

Ο τέως αθλητικός διευθυντής των Μπλε υπέπεσε σε ένα σοβαρό παράπτωμα που μπορεί να έχει και καταστροφικές συνέπειες για την Τσέλσι. Συγκεκριμένα με υλικό που έφτασε στα χέρια της νέας ιδιοκτησίας ο Γουίλαμπι έστελνε χυδαία μηνύματα στην Νοτιοκορεάτισσα Καταλίνα Κιμ.

Η γνωστή μάνατζερ βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Τσέλσι για εμπορικές συνεργασίες αλλά και να αναλάβει μέρος των μετοχών. Η κίνηση του Γουίλαμπι έφερε αμηχανία στη συνεργασία των δύο πλευρών και οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να το σώσουν, απολύοντας τον αθλητικό διευθυντή.

Ο επικεφαλής του τμήματος marketing, Τομ Γκλικ ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωση τον Γουίλαμπι για την απόλυση και έδωσε εξηγήσεις για αυτό το περιστατικό.

«Η Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι έχει τερματίσει την απασχόληση του εμπορικού διευθυντή Ντάμιαν Γουίλαμπι με άμεση ισχύ. Αποδεικτικά στοιχεία ακατάλληλων μηνυμάτων που έστειλε ο κ. Γουίλαμπι, πριν από το ραντεβού του στην Τσέλσι νωρίτερα αυτό το μήνα, παρασχέθηκαν πρόσφατα και διερευνήθηκαν από τον σύλλογο. Ενώ στάλθηκαν πριν από την απασχόλησή του στο κλαμπ, μια τέτοια συμπεριφορά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το περιβάλλον εργασίας και την εταιρική κουλτούρα που έχει εδραιωθεί από τη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου.

Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου εργάζονται ακούραστα για να θέσουν και να επιτύχουν τα υψηλότερα πρότυπα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν μια κουλτούρα διαφάνειας, λογοδοσίας, συμμετοχής, διαφορετικότητας και ευκαιριών. Ο σύλλογος έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που ενσωματώνει αυτές τις αξίες».

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ