Τον Λουίς Κάμπος έχουν βάλει στο μάτι οι Λονδρέζοι.

Η Τσέλσι δεν σταματάει να σκέφτεται πως μπορεί να ενισχυθεί, σε όλους τους τομείς, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Οι «μπλε» αναζητούν τον κατάλληλο για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή τους και, κατά πώς φαίνεται, τον βρήκαν στο πρόσωπο του Λουίς Κάμπος.

Ο 58άχρονος βρίσκεται, από τον περασμένο Ιούνιο, στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να εργαστεί και σε άλλη ομάδα, εφόσον το επιθυμεί.

Οι Λονδρέζοι, βέβαια, τον θέλουν αποκλειστικά για πάρτη τους. Του δίνουν 8 εκατ. ευρώ ετησίως ώστε να αναλάβει για αρχή τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους εν όψει του Ιανουαρίου και καλοκαιριού.

Παράλληλα, του δίνουν το τρελό ποσό των 300 εκατ. ευρώ για να το διαχειριστεί όπως εκείνος επιθυμεί! Του προσφέρουν, φυσικά, και απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Ο Πορτογάλος έχει φέρει πολύ επιτυχημένα αποτελέσματα στο παρελθόν, ενώ κατά την παρουσία του σε Μονακό και Λιλ κατάφερε σε μόλις εφτά χρόνια να φέρει κέρδη ύψους μισού δισ. ευρώ για τις ομάδες του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ