Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, και στην περίπτωση του Γκιλμούρ ταιριάζει γάντι! O Μπίλι Γκίλμουρ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και είναι το προσωπικό στοίχημα του Φρανκ Λάμπαρντ. Ξεχωριστή παρουσία στο ντεμπούτο του, στην κορυφαία διοργάνωση επί της Κράσνονταρ. Ο Φρανκ Λάμπαρντ, που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από την περασμένη […]

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, και στην περίπτωση του Γκιλμούρ ταιριάζει γάντι! O Μπίλι Γκίλμουρ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και είναι το προσωπικό στοίχημα του Φρανκ Λάμπαρντ. Ξεχωριστή παρουσία στο ντεμπούτο του, στην κορυφαία διοργάνωση επί της Κράσνονταρ.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, που είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από την περασμένη εβδομάδα, ξεκούρασε τους βασικούς και έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής (Κέπα, Ρούντιγκερ), αλλά και στους μικρούς Γκίλμπουρ και Αντζορίν (ντεμπούτο). Η ισοπαλία με την Κράσνονταρ 1-1 σε ένα αδιάφορο αγώνα που περισσότερο σε δοκιμές ποδοσφαιριστών ήταν για τον Λάμπαρντ και λιγότερο για το αποτέλεσμα.

Αυτός που άρπαξε για μια ακόμα φορά την ευκαιρία από τα μαλλιά ήταν ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Μπίλι Γκίλμουρ εντυπωσίασε με την απόδοση του και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Κια σίγουρα αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Λάμπαρντ που έχει αποφασίσει να τον κρατήσει κοντά του και να δουλέψει πάνω του.

Ο Γκίλμουρ, το έκανε στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα της Premier League αλλά και σαν βασικός στο Κυπέλλου Αγγλίας, πήρε το βραβείο του MVP παίζοντας ως βασικός στον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Φρανκ Λάμπαρντ να είναι πολύ ενθουσιασμένος με τον μικρό και αυτό φάνηκε μετά το αγώνα στις δηλώσεις του:

 «Τον βλέπω να ωριμάζει εδώ μαζί μας και να εξελίσσεται…».

https://twitter.com/LSComps/status/1336440964886433794

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ